2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من از تهرانپارس راه افتادم رفتم مطبش سه ساعت مسیر با ترافیک طول کشید سه ساعتم تو نوبت نشستم بعد از شش ساعت صدام کردن دو نفر دو نفر راه میده داخل وقت نداشت جواب سلام بده هییییچ سوالم رو جواب نداد یک برگه داد گفت این داروهارو بگیر بیا منشیم طرز استفادشو بهت بگه صد هزار تومن پول دارو شد اومدم دیدم مطب دو تو پنج دقیقه بسته رفته نگاهمم نکرد هفته بعدش وقت گرفتم دوباره اون همه راه رفتم با اینکه وقت داده بود پشت در مطبش نوشته بود دکتر تا یکشنبه رفته سفر همه داشتن پشت در مطب بهش بد و بیراه میگفتن اومدم خونه از عصبانیت اون داروهارو ریختم تو سطل اشغال واقعا بی مسعولیتن وظیفم بود بهت بگم متاسفانه تو نی نی سایت تبلیغ بعضی دکتر ها الکی شده
همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون
یخورده هم زیادی طرفدار شیر خشکه و به راحتی شیر مادرو نفی میکنه. به من بخاطر حساسیت دخترم به پروتئین ...

پس خداروشکر یه دکتری هست که بچمو ببرم پیشش با تعجب نگاه نکنه بگه واااا شیرخشک میخوره شیرخودتو نمیخوره چراااااا؟

چنین دکترهایی بهم آرامش میدن کسی مثل دکتر مقدادی با اینهمه سواد بگه شیرخشک خوبه من خیلی خوشحال میشم وآرامش میگیرم و با خیال راحت و بدون عذاب وجدان همچنان شیرخشک میدم و خوشحال میشم از اینکه تغذیه خوبی برای بچم انتخاب کردم 

خداروشکر