2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
ترشحات داری؟ من روز موعد چند قطره خون اومد و تمام دیگه نیومد بی‌بی چک هم زدم منفی  الانم همش ت ...

عزیزم راحت باش من کمی ترشح دارم ولی هیچ دردپریودی ندارم کاش حداقل پریودبشم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه انجام دادم گفتم صبح یکی دیگه بزنم

من دیگه نمیزنم بی بی اگه بتونم جلوخودموبگیرم ببینم بااین دردا پری میاد یانه نیومد میرم ازمایش. مسخره میکنن بی بی چکاادمو. سر پسرم قشنگ روز قبل موعد مثبت شد.

عه عزیزم چند روز بعد آزمایش دادی مثبت شدی؟

۶ یا ۷ روز 

از خانوادم ۶۰۰ کیلومتر دورم میخواستم واسه عید ک رفتیم شهرمون دیگ برنگردم ک کلا نقشه هام نقشه بر آب شد دیگ طلاق منتفی شد خانوادمم کوتاه اومدن

رویاشونم😁
مال من بی بی چک و ازمایش منفی سونو هم فقط کیست نشون داد ولی باردار بودم

واقعااا چ جالب

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اره بابا تواز مشخص میشه برو البته بزار بعد تعطیلات دیمه. منم پری نشم بعد تعطیلات میرم از

خدابزرگه

۶ یا ۷ روز  از خانوادم ۶۰۰ کیلومتر دورم میخواستم واسه عید ک رفتیم شهرمون دیگ برنگردم ک کلا نقش ...

حکمت خدارو

خب برو دکتر. اول از بده منفی بود برو دکتر

رفتم گفت اماده ای برای بارداری اگه نشدی شوهرت بایدازمتیش بده