2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما رسممون یه تکی یه دو نفره یه دونم شاباشه

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     
عروسی خودته هرچقد که دوستداری برقص که خاطره ی خوب تو ذهنت بمونه عشقممم خوشبخت بشی❤️

اره واقعا هرچقدر دوست داره عروس برقصه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خیلی زیاد یه دوتایی دو تام تکی برقص ۴ تا زیاده

اخه نامزدم خیلی بلد نیس درحد دستاشو یکم تکون بده و دست بزنه و شاباش بده همین 

کلا رقص عروس دوماد منظورمه ۴ تا اهنگ خوبه؟