2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا فیزیو بعد جراحی انداره خود عمل مهمه منم جراحی کردم و دو هفته بعدش به زندگی کاملا عادی برگشتم

ببخشین میتونم بپرسم پلاتین گذاشتن؟ اخه من یهویی دیسکم پاره شد، جراحی کردم ولی کلا یه ذره اینور اونور میشه همش درد دارم، الان هم همینطور ، خسته شدم

ببخشین میتونم بپرسم پلاتین گذاشتن؟ اخه من یهویی دیسکم پاره شد، جراحی کردم ولی کلا یه ذره اینور اونور ...

نه عمل ساده بوده ولی الان کف پاش میسوزه کمرش تیر میکشه 

نه عمل ساده بوده ولی الان کف پاش میسوزه کمرش تیر میکشه 

مال منم عمل ساده بود اوایل بد نبود من یه روز صبح از خواب بیدار شدم دیدم که پام کلا بیحس هست سه ماه فیزتراپی و لیزر و اینا رفتم باز شد ولی درد وحشتناک داشت بلاخره عمل کردم ولی الان یکم سرپا وایمیستدم یه ذره سرما بخوره همش درد دارم الان تقریبا دو هفته هست که درد دارم و از دیشب بازم پام درد میکنه عاجز شدم دیگه، عصبی هم میشم بدتر میشه

شوهر من قبل عید عمل دیسک کمر کردش روند بهبودی و برگشت به کار و زندگی خیلی سریع بودش به نظر من خیلی بستگی به تجربه جراح داره مراقبتای بعدشم خیلی مهمه دکتر عباس زاده جراح شوهرم بودن که ریز و دقیق نکاتیو به شوهرم گفتن که خیلی زود حالش خوب شد