2777
2789
عنوان

حضرت محمد(ص)

1617 بازدید | 28 پست

بنظرتون چهرش چ جوری بود یعنی چطوری تصورش میکنید؟زندگی نامش خیلی قشنگ و عجیبه همیشه دوست داشتم بدونم چ شکلی بود بنظرم خیلی معصوم و مهربون بودچند تا معجزه داشتن ایشون؟

(از توهین به اعتقادات پرهیز کنید)

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

نمی دونم بهش زیاد فکر نکردم

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تصویری که نزدیک به چهارشنبه هست تو گوگل سرچ کن اوت تصویر نزدیک ترین چهره به چهره رسول الله هستش کلا سیرت زیبایی داشتن هیچ پیامبری به گرد پای حضرت یوسف نمیرسه در زیبایی حتی رسول الله

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

چهره‏ای سپید آمیخته به سرخی داشت، چشمانش کاملاً سیاه، و مویش صاف و بدون چین و شکن بود، محاسنی انبوه داشت و گیسویش تا بنا گوش می‏رسید، خط میان سینه او باریک و ظریف بود، گردنش گویی تنگی از نقره است و ترقوه‏هایش چون طلا می‏درخشید؛

این بخشی از توصیف امام صادق از چهره حضرت محمد است. ان شاء الله روزیتون بشه توی خواب حضرت رو ببینید. 

تصویری که نزدیک به چهارشنبه هست تو گوگل سرچ کن اوت تصویر نزدیک ترین چهره به چهره رسول الله هستش کلا ...

من تو گوگل سرچ کردم عکس یه پسر نوجوون بود خیلی معمولی

که گفتن شایعست عکس یه پسر تونسی هست

چی سرچ کنم که بیاد؟

چهره‏ای سپید آمیخته به سرخی داشت، چشمانش کاملاً سیاه، و مویش صاف و بدون چین و شکن بود، محاسنی انبوه ...

ممنون 😭😭😭😭❤️

خیلی دوسش دارم مخصوصا فیلم محمد رسول الله اشک آدم رو در میاره

من تو گوگل سرچ کردم عکس یه پسر نوجوون بود خیلی معمولی که گفتن شایعست عکس یه پسر تونسی هست چی سرچ ...

یه لباس سبز داره عکس نیست نقاشیه 

نمیدونم من نقاشی رو دیدم خیلی وقت پیش تو نت ندیدم اما پوست سیاه  لباس سبز یه لبخند زیبا وبسیار جوان بودن

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
در مورد پیامبرا نمیشه نظر قطعیت داد که چهره ی زیبایی داشتند مهم سیرت زیبا بوده که داشتند جون اون ها ...

بله کاملا درسته ولی اینکه علم غیب داشتن خیلی عجیب بود وقتی که به معراج رفتن

خیلی ابهت داشتن

یه لباس سبز داره عکس نیست نقاشیه  نمیدونم من نقاشی رو دیدم خیلی وقت پیش تو نت ندیدم اما پوست س ...

بله منم همون رو دیدم حس میکنم واقعی نیست.

و خیلیا میگن شایعست عکس پسر تونسی هست که یه لبخند هم زده