2777
2789
عنوان

تعهد لیسانس

269 بازدید | 29 پست

بچه ها، من ۹۶ لیسانسمو گرفتم، روزانه، تعهدش میشه ۸ سال؟ خب من مجدد میخوام کنکور بدم، آیا میتونم روزانه برم؟؟؟ کاری با این تعهده ندارن؟؟؟ کسی هس که قبلا لیسانسش روزانه بوده باشه مجدد وارد دانشگاه روزانه شده باشه؟🤷‍♀️🤷‍♀️

کلمه ی روزانه توش زیاد شد، ببخشید😍⚘

اره میشه مشکلی نیست یکی ازدوستام مهندسی دانشگاه دولتی خونده بود امسال پزشکی روزانه دراومد

بعداین ایین نامه ش تودیوان عدالت ازسال۹۴فکرکنم داده شدکه مشکلی تاسه بارفکرمیکنم یابیشتر هرکسی میتونه تودانشگاه دولتی تحصیل کنه 

. 🌻🌻💚
اره میشه مشکلی نیست یکی ازدوستام مهندسی دانشگاه دولتی خونده بود امسال پزشکی روزانه دراومد بعداین ای ...

یعنی تعهدش هنوز تموم نشده بود درسته؟😍

مرسی که جواب دادی گل دخمل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعهدت همچنان هست اگه بخوای مدرکت رو آزاد کنی یا باید  مدت زمانی که تعهد داری رو کار کنی  یا اگر بیمه باشی  از بیمت کم میکنن (حدود 3 سال فک کنم ) یا باید پول بدی اونم تقریبا 15 میلیون البته بستگی به  رشته داره 

ولی بازم می تونی دوباره روزانه بخونی  ولی وزارت بهداشت نه علوم 

تعهدت همچنان هست اگه بخوای مدرکت رو آزاد کنی یا باید  مدت زمانی که تعهد داری رو کار کنی  ی ...

پولشو که اصلا ندارم. وزارت علوم میتونم شرکت کنم روزانه بیارم، واسه رشته حقوق؟

۴ سال تعهد داشتن؟

نمیدونم منظورت ازتعهد چیه یارشتت موقع ثبت نام باتعهدبوده 

ولی اینا دانشگاه دولتی خوندن ورودی۹۶بودن درسشون۱۴۰۰تابستون تموم شده وفارغ التحصیل شدن

. 🌻🌻💚
مدیریت

نه پس نمی تونی  حقوق رو هم روزانه  لیسانس بگیری ( برای ارشد مشکلی نداره )  ولی پزشکی و داندانپزشکی .... رو می تونی دوباره روزانه شرکت کنی  البته این چیزیه که من می دونم بهتره از سنجش  یا آموزش یکی از دانشگاها بپرسی  شاید قانون تا الان عوض شده باشه