2777
2789
عنوان

جاریییییی😬😁

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
عزیزم همه که بد نیستن اما خوب همه م که خوب نیستن خودمم هنوز دلیلشو نفهمیدم چرا جاری باهم خوب نیستن ا ...

آره بده اینجوری، جاری خودش باعث عذابه خیلی وختا، این چیزام داشته باشه دیگه بدتر، من حتی خوشم از رفتارش نمیاد و میخواد خودنمایی کنه حالم ازش بهم میخوره، هیچی نداره برای ارائه و فقط از بدنش مایه میزاره

آره بده اینجوری، جاری خودش باعث عذابه خیلی وختا، این چیزام داشته باشه دیگه بدتر، من حتی خوشم از رفتا ...

چطور میتونه چطور خجالت نمی‌کشه معلومه عقل نداره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور میتونه چطور خجالت نمی‌کشه معلومه عقل نداره 

فک میکنه خیلی باکلاسه، هرچی بدتر بپوشه و روناشو بندازه بیرون کلاسش میره بالا، نمیدونه دیگه خودش رو چکار کنه، کاش کمی قیافه داشت بهش میومد حداقل انقد وقت میزاره

فک میکنه خیلی باکلاسه، هرچی بدتر بپوشه و روناشو بندازه بیرون کلاسش میره بالا، نمیدونه دیگه خودش رو چ ...

یه این آدما میگن زور میزنه بزار با توهماتش خوش باشه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
یه این آدما میگن زور میزنه بزار با توهماتش خوش باشه

خیلی رو مخم میره، یا مثلا میاد میشینه و دماغشو میندازه بالا ک بگه کسی هستم، از لحاظ ظاهر، تحصیلات و ... هم از من هم از خواهرشوهرامم پایینتره اونام دل خوشی ازش ندارن ولی نمیتونن حالشو بگیرن بخاطر داداششون، هر بار میبینمش حالم بد میشه انقد ک الکی کلاس میزاره و هیچی نیس، خدا ببخشه منو خیلی ناراحتم

بعد طوری رفتار میکنه ک هیچ‌کسی چیزی بهش نگه یعنی رو‌نمیده به کسی، مادرشوهرمم خیلی ساده س، و بیشتر کاری باشه میاد سمت من و دختراش تا اون، اونم پرررو شده حسابی

میدونم منم باید در حد خودم کار کنم، کلاس بزارم و ... ولی ازش بدم میاد، مخصوصا وقتی بهم میگن کاری بکنم ک واقعا وظیفه من دیگع نیس ناراحت میشم، از طرفی میگم بخاطر این چیزا چرا خودم رو خراب کنم بگم به اون بگین نه من، تا جایی ک بتونم باید با سیاست رفتار کنم. خدایا چقد حال به هم زنه و ازش بدم میاد

خیلی رو مخم میره، یا مثلا میاد میشینه و دماغشو میندازه بالا ک بگه کسی هستم، از لحاظ ظاهر، تحصیلات و ...

سعی کن برات اهمیت نداشته باشه یکیشم من دارم باور کن خودش هیچی نیست شوهرش هی ازش تعریف میکنه مثلا یه نمونه ش اینه تو جمع نشستیم منو صدا میزنه میگه لپا زن منو دیدی چقد لپاش قشنگه 🤣 نه میدونه قشنگ نیست میخواد بزور بگه خوبه اوقت قدش ۱۵۵ چاق 

میدونم منم باید در حد خودم کار کنم، کلاس بزارم و ... ولی ازش بدم میاد، مخصوصا وقتی بهم میگن کاری بکن ...

تو هم زیاد کار نکن مثلا یا شام درست کن یا فقط ظرف بشور بزار اونم کار کنه 

2790
2778
2791
2779
2792