2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه آژانس بگیر برو درمانگاه یا اورژانس بیمارستان منم هر وقت اینجوری میشم تنها میرم

وقتی شوهر دارم ماشین داریم چرا باآژانس.باید خودش ببرتم که هزارتا حرف گف رف بیرون.

ما این دورعرو گذروندیم الان ب مرحلیه جوش در سایر نقاط بدن رسیدیم😒ماه ب ماه ویروس جدید تا جوون مرگمو ...

اره دقیقا مایه مشکل بزرگ خیلی بزرگ داریم الان ۶ ماهه تقریبا طایفه ای درگیریم.یعنی هرویروس جدید بیاد ایران اول مامیگیریم منم مریضم کلیه هام زود زود مریض میشن ارثیه.اولین نفر من میگیرم.

ما این دورعرو گذروندیم الان ب مرحلیه جوش در سایر نقاط بدن رسیدیم😒ماه ب ماه ویروس جدید تا جوون مرگمو ...

زیزم هنوز ویروس میمون نیومده 

بعدیشم معرفی کردن 

))لئوپارد))ویروس (پلنگ  )) از المان میاد 

فعلا با حیوانات کار دارن البته ب نام اونا 

خب سوال اینه چرا خودشون ماسک نمیزنن و واکس م نمیزنن 

چرا مدیر عامل شرکت فایزر ۵۱ سالشه چرا برا خودش وکارمنداش نمیزنه 

این وسط ی جای کار مشگله از ((((خود .....ویروس تولید میشه داخل بدن )))) 

زیزم هنوز ویروس میمون نیومده  بعدیشم معرفی کردن  ))لئوپارد))ویروس (پلنگ  )) ا ...

ن ویروس میمون نیست آبلم نیست جوشه منو شوهرم اینجوری شدیم فک کردیم از هتله ولی عمه هام بچه هاشون همه درگیر بودن دکتر رفتیم گفت ویروس جدیده 

زیزم هنوز ویروس میمون نیومده  بعدیشم معرفی کردن  ))لئوپارد))ویروس (پلنگ  )) ا ...

بله مث کرونا ساختگیه 

ویروس کرونام تاجر آمریکایی ساخته بود 

خدا ازشون نگذره مثل آب خوردن باجون مردم بازی میکنن