2777
2789
خب شرایط تغییری نکرده به احتمال زیاد همون روند هست . خوب فکراتو بکن .  یا دیدیش ازش بپرس چرا ج ...

فقط از نظر مالی بهتر شده ولی ظاهر و اخلاق عوض نشده.اگه از نظر ظاهر نپسندیده بود همون اول میگفت نه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا پشیمونم😂😂😂

پشیمونی سودی نداره ..

شاید یکی بهتر قسمتته،انشالله

حالا اینا رو میگم ها ولی خودم از دوری کسی که میخوامش دارم نابود میشممم ذره ذره احساساتممم داره از دست میره..

پشیمونی سودی نداره .. شاید یکی بهتر قسمتته،انشالله حالا اینا رو میگم ها ولی خودم از دوری کسی که ...

درکت میکنم.من نتونستم فراموشش کنم.از طرفی هم میگم اگه برم و جواب مثبت بده،در اینده هر مشکلی ک پیش بیاد شاید بگه من تو رو نمیخاستم و با اجبار و اصرار تو بود و من همیشه باید کوتاه بیام

درکت میکنم.من نتونستم فراموشش کنم.از طرفی هم میگم اگه برم و جواب مثبت بده،در اینده هر مشکلی ک پیش بی ...

اوهوم شرایط یه طوریه..

حالا به خودت فرصت بده شاید خدا کرد یه نفر دیگه نظرتو جلب کرد

زندگی اینطوری عذابه با منت و.. شاید در اینده پشیمون هم بشی

اوهوم شرایط یه طوریه.. حالا به خودت فرصت بده شاید خدا کرد یه نفر دیگه نظرتو جلب کرد زندگی اینطوری ...

سعی کردم فراموش کنم اما نشد.الانم کسی توی خانواده کمکم نمیکنه یعنی کسی نظر نمیده،میترسن براشون مسولیت داشته باشه

میتونید بگید چی باعث شد جواب مثبت بدن؟

زمان و اینکه فکر کردن و بعد دیدن در مقایسه با بقیه خواستگار ها ایشون بهتر بودن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲