2777
2789
عنوان

برنج

338 بازدید | 23 پست

18 سالمه ها ولی اولین باره میخوام درست کنم😐😂 مامانم نیست چند روزه 

واسه درست کردن عدس پلو برا دو نفر برنجو باید آبکش کرد؟ بعد طرز آبکشم بگید چقدر نمک بریزم دستتون مرسی 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

سلام میشه تاپیکم گزارش بزنی واست دعا میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7735315/ایرپاد-خوبه-یا-هدفون

من فرزند کوروش‌ام، یک آریایی، زاده ی ایران🤍 به نام لر و کرد و آذری، بختیاری، مازنی، بلوچ و لک و ترکمن، آره همه ماها باهمیم. فارس و گیلک و عربو تالشو قشقاییو ارمنی، با همیم آره همه ماها با همیم. بیا که جون بدیم ما به این رویا، با عشق ما کور کنیم چشم دنیا، کنار هم دست به دست، به نام ایران ، ایران ایران ایران🕊️کوروش کبیر چه زیبا سخن گفت: اگر در دل کسی جایی نداری، فرش زیر پایش هم نباش.جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن. اینگونه به بودنت احترام گذاشتی. محبوب همه باش، معشوق یکی. مهرت را به همه هدیه کن، عشقت را به یکی...با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن شاید آنکه رفته باز گردد و آنکه آمده برود. آنقدر محکم و مقتدر باش که با این محبت ها و بی مهری ها زمین گیر نشوی. لازم است گاهی در زندگی، بعضی آدمها را گم کنی تا خودتو پیدا کنی.بعضی از آدمارو باید دوست داشت، اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت..شجریان تو یکی از آهنگاش میگه :) : به نام نامی ایران به نام نامی انسان به آیین وفاداران به راه و رسم بیداراندلی دارم پر از خورشید نگاهی روشن از باران نگاهی روشن از بارانجز دوست نمیخوانم جز مهر نمیدانم جز عشق نمیخواهممن زاده ی ایرانم جز مهر نمیدانم ...تویی دلبستگیهایم پناه خستگیهایم به هر جا میروم از تو دوباره در تو می آیمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیدیار عاشقیهایم تمام سهم دنیایم تو را من زندگی کردم به تعداد نفسهایمکران تا بیکران عشق است بیابان در بیابانت هوای زندگی دارد خیابان در خیابانتتو آن آغوش بی اندازه هستی برای وسعت تنهایی منمن از چشم تو میبینم جهان را تویی آیینه ی بینایی منجهان تا هست خواهم بود اگر تو‌ جان من باشی برایم خانه باشی خاک باشی و وطن باشیمن از تو جان گرفته ام کنم فدای تو ز‌ جان گذر نمیتوان مگر برای تودل از تو بر نمیکنم تویی جهان من دچار تو‌ نمیکند دل از هوای تودل از هوای تو دل از هوای تو ...

ابو بزار جوش بیاد برنج و بریز با نمک که بستگی داره اگر کم نمک میخورین ابش رو چک کن زیاد شور نباشه بعد کمی که گذشت تست کن ببین له میشه برنج کمی که موند کامل له شه آب کشش کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم آبکش کن 

نمک مثلا ۴قاشق بریز

آب بزار شعله جوش اومد برنج بریز بعد یه قاشق روغن بریز بعدم هس چک کن نرم شد بریز آبکش آب بگیر روش 

ته قابلمه خاستی نون لواش یا سیب زمینی بزار برای ته دیگه 

بزار یک ساعتی دم بگیره 

نه بدون آبکش هم میشه  دوتا لیوان برنج با سه و نیم لیوان آب بریز تا یه بند انگشت اشاره ات روش آ ...

چقدر نمک بریزم ؟بعد عدس گوشت چرخ کرده با همه اینارو وقتی پرنج پخت بریزم یا چی؟ 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

توی یه دیگه به اندازه یه کاسه ماست خوری عدس بشور بریز توی دیگه اب بریز تا پخته بشه 

برنجت رو بشور ابش رو بگیر

به عدس ها اضافه کن تا با اب عدس ها پخته بشه برنجت 

رو که دیدی پخته شده ابکش کن دم کن 

نصف قاشق غذا خوری کمتر نمک بزن 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
آره عزیزم آبکش کن  نمک مثلا ۴قاشق بریز آب بزار شعله جوش اومد برنج بریز بعد یه قاشق روغن بریز ...

بوسسس

توی یه دیگه به اندازه یه کاسه ماست خوری عدس بشور بریز توی دیگه اب بریز تا پخته بشه  برنجت رو ب ...

قربانت 

چقدر نمک بریزم ؟بعد عدس گوشت چرخ کرده با همه اینارو وقتی پرنج پخت بریزم یا چی؟ 

نوک قاشق غذاخوری یکم بریز

ببین گوشت چرخ کرده و پیازو کشمشو جدا سرخ کن برنج پخت عدسو قاطی برنج کن مواد رو هم کنار بزار بریزین تو بشقاب قاطی کنین

ی بار قبل پختن تو نت یه دستور ساده و فیلمشو ببین بعد بپز

من 80 درصد چیزایی که یاد گرفتم از دبستان از این بود    لامصب خیلی خوبه

😅اره خیلی خوبه منم چندساله دارمش

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞