2777
2789
عنوان

کادو دخترونه

73 بازدید | 6 پست

دوستان من خودم ۱۶ سالمه و کادو دخترونه تولد برا ۵ ساله بنظرتون چی بگیرم ریزه میزه ام هستش🤭

نظر خودم رو پول بود ک پول بدم لطفا نظرتونو اعلام کنید🤪🤪

عروسک

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عروسک و اسباب بازی زیاد جالب نیست براش

گیر و گل سر و اینجور چیزا

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
نه عروسک و اسباب بازی زیاد جالب نیست براش

آشنایی داری باسلیقه اش،همون چیزی وبگیرک دوس داره

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
آشنایی داری باسلیقه اش،همون چیزی وبگیرک دوس داره

بنظرت ۳۰۰ تومن پول بدم خوبه؟؟

همچین نسبتی هم نداریم میشه دختر خواهر رلم اما چون با خواهر دوستم و خواهرشم برا تولدم کادو میگیره گفتم منم یه چی بگیرم

بنظرت ۳۰۰ تومن پول بدم خوبه؟؟ همچین نسبتی هم نداریم میشه دختر خواهر رلم اما چون با خواهر دوستم و خو ...

ب نظرم چیزی بگیری بهتره،ولی پولم خوبع