2777
2789
عنوان

عشق و ازدواج

185 بازدید | 7 پست

سلام. من ۴سال قبل مدرک ارشدمو گرفتم و با یکی از همکلاسیام در حد تبریک عید و سالی سه یا چهار بار احوالپرسی تلفنی در ارتباط بودم.

هفته پیش با هم یه قرار کاری گذاشتیم. شام با هم خوردیم و در مورد کار صحبت کردیم. که البته هرکاری کردم نذاشت من حساب کنم و اصرار داشت که سری بعد من حساب کنم.تو این یک هفته هر روز در حد احوالپرسی و پیگیری کار صحبت داشتیم. ده دقیقه یا یک ربع.

احساس میکردم زیر دِینش هستم ولی شماره کارت نمی‌داد و گفت امروز ناهار دعوتم کن. دروغ چرا، منم دوست داشتم ببینمش.

بیشتر از کار گفت ولی چند بار هم در مورد این صحبت کرد که تو یک سال اخیر دو بار قرار گذاشته به قصد ازدواج و اون خانمها سطحی بودند و فقط یک بار دیدتشون.

وقتی برگشتیم یک پیام تشکر داد بابت غذا و 

یهو نوشت شالت خیلی قشنگ و با سلیقه بود.

بچه نیستم ولی😅☺️دلم قنج رفته. چکار کنم؟ نشون بدم منم خوشم اومده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من از اینکه راجب اون خانم ها اینجور صحبت کرده و گفته سطحی بودن حس خوبی نگرفتم 

حواست باشه به دیدگاهش نسبت به خانم ها و بعدها اگه رابطه تون جدی تر شد برای ازدواج حتما ازش بپرس  منظورش از سطحی بودن چیه

البته من از اینکه راجب اون خانم ها اینجور صحبت کرده و گفته سطحی بودن حس خوبی نگرفتم  حواست باش ...

یه کم توضیح داد. می‌گفت مثلا به هیچ چیزی علاقه نداشتن. تفریح خاصی، تخصص خاصی نداشتن. 

یه کم راهنماییم میکنید در مورد حستون. من تجربه م خیلی کمه از آقایون🌻

یه کم توضیح داد. می‌گفت مثلا به هیچ چیزی علاقه نداشتن. تفریح خاصی، تخصص خاصی نداشتن.  یه کم را ...

منظورم اینه از این مردهای با تفکر قدیمی نباشه که فردا زندگیتو سخت کنه هی این کارو نکن اون کارو نکن اینجوری نباش اونحوری نباش از این خیلی فاز روشن فکری و بی غیرتی هم نباشه که دیگه بخواد عروسک خیم شب بازیش باشی 

کلا میگن اگه میخواین یه نفر رو بشناسین نبنین بقیه راجبش چه جوری حرف میزنن ببینین اون راجب دیگران چه جوری حرف میزنه