2777
2789

نگرفتم تا حالا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی اومد برات گرفت بگو برا منم بگیره

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

دوستم هیچ سر رشته ای‌ نداشت 

فا.ل می‌گرفت چرت و پرت منم ی چن بار باهاش برا مردم گرفتم 

خواستم بگم ب هر کسی اعتماد نکن و بدون فیک زیادع

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
مرسی عزیزم🌝✨ اما دنبال یکیم ک خوب بگیرع حرفه ای باشه

میگم خب 

باید ب کسی اعتماد کنی که واقعا حرفه ای داشته باشه 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
حالا کاش پیدا بشه

من یکی میشناسم.فالش۴۰ولب خوبه . حرفه آیی اول گذشته آت رو میگه

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄