2777
2789
عنوان

زگیل دست و پا

208 بازدید | 3 پست

سلام من دخترم ۹ ساله ش دوسال پیش یکی از انگشتای دستش زگیل داشت فریز کردیم یه مدت از بین رفت ولی الان با شدت زیاد و چند تا انگشت دست و پاشم زگیل زده  تا زیر ناخنش هم رفته انگشتا و ناخن های به اون شیکی بد ریخت شده کسی این مشکلو داشته درمان شده باشه؟؟؟

لطفا اگه کسی هست کمک کنه ممنون

من بچگیم داشتم مامانم شب که خواب بودم سیر رو نصف کرده بود گذاشته بود روش صبح با سوزش شدید بلند شدم داشتم جیغ میکشیدم ولی مواظب باش اطراف چشمش بود نزاری ؛واسه منو گذاشته بود مامانم شانس آوردم کور نشدم.ولی با سیر همشون رفتن !خیلیم دکتر برده بودنم ولی نمیرفت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک
در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره

همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛

من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم

عطاری آنلاین