2777
2789

وای مامان منم داره

کفی طبی برای کفش 

دمپایی حتما باید تو خونه بپوشی 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من ۵سال خارپاشنه داشتم وقتی عکس رادیولوژی میگرفتم توی عکس قشنگ پیدا بود هزار راه رو امتحان کردم هرچیزی که بگی از دارو و عطاری و پدخارپاشنه هیچکدوم فایده نداشت بجز شاک ویو. الان ۳ساله راحت شدم دکتر واسم ده جلسه نوشت من ۶ جلسه رفتم کامل ازبین رفت خداروشکر 

یعنی روی وردنه راه برم 

نه عزیزم بشین رو صندلی با یه چیز نسبتا سنگین ضربه بزن به کف پات نه خیلی محکما، وقتای بیکاری این کارو کن بعد چندوقت کم کم خوب میشه، کفش طبی با کفی طبی بخر

خدایا بغلم کن❤
چقدره خارپاشنه داره حالاخوب شده

خیلی وقته خارپاشنه داره 

والا اگه بهش بسازه خوبه. بعضی وقتا چون خیلی راه میره دوباره پاش درد میگیره 

دکتر هم رفت دارو داد ولی فایده نداشت

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

یکی از فامیلمون دکتره و راه حل هایی برای درمان داد ولی مامانم انجام نداد برات تایپ میکنم شاید برات خوب باشه