2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ?

38 بازدید | 2 پست

با پسری آشنا شده بودم که از ظاهر هم خوشمون میومد ولی اون یسری مشکلات داره . مثل مساله ی مهاجرت داداشش که دیپورت شده و اینم احساسیه و جونش برا خانوادش و داداشش میره . و غصه ی داداشش و زن داداششو میخوره . 

مساله دوم کارای دادگاهیشه بخاطر اینکه کسی زده به ماشینش و هی گیرو دار رفت و امده برای گرفتن پول خسارت . 

مساله ی سوم اینه که خودش هم همش تو فکر مهاجرته و از ایران موندن امیدی نداره . 

مساله ی بعدی اینه که من باهاش کلا جدی و سرد و مغرور و بی احساس رفتار کردم و جوری رفتار کردم و حرف زدم که فک کرده ازش خوشم نمیاد . 

بعد از حدود ده روز تماس و پیام , رفت کلی هزینه کرد ماشینشو تعمیر و کارواش برد و اومد دیدنم و منم زدم تو ذوقش و گفتم چقدر بچه ای و بیبی فیسی با اینکه ازم شیش سال بزرگتر بود . کلا زبونم تنده . 

بعد از اینکه اومدم خونه , دیگه بم پیام نداد . 

به اصرار دوستم فرداش بهش پیام دادم و تشکر کردم . و اونم سرد جواب داد . 

بعد دو روز قشنگترین عکسشو گذاشت پروفش , حس کردم اینو گذاشته تا من برم سمتش . ولی مخل ندادم . 

بعد دو روز دوباره اون عکسشم پاک کرد و اخرین بازدیدشم بست و مخفی کرد . 

اولش فک کردم بلاک کرده ولی با گوشی و خطای دیگه چک کردم دیدم کلا عکس و تایم انلاینی نداره . 

تا یه مدت توی اینستا فالوم داشت ولی وقتی عکس سفر و خوش گذرونی هامو دید انفالوم کرد . 

الان بیشتر از دو هفته میگذره . و من هنوز بهش فکر میکنم .

یعنی اون از من دلخوره یا از من خوشش نیومده ? 

فراموشش کنم و با کسی جدید آشنا شم یا بازم منتظرش بمونم ?  

😊

کسی از همون اول عاشق و دل سوخته طرف نمیشه،رابطه زمان میخواد ساختن میخواد

خیلی بد باهاش برخورد کردی واسه دفعه های اول

اونم خب عاشق سینه چاکت نبود ک بمونه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

خوب اول باید ببینی میتونی با مسئله مهاجرتش کجا بیای غیر اون اون اون تقصیری نداشته بنظرم تو مقصری 

دوستم مثل تو بود انقدر با پسری ک دوست داشت سرد برخورد کرد تا پسر ولش کرد هنوزم بهش فکر میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.