2777
2789
عنوان

علاج لاغری

143 بازدید | 5 پست

دوستان من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰، چجوری میتونم وزنم رو ببرم بالا به طوری که به شکم پهلو اضافه نشه، کلا میخوام برنامه بریزیم برای اندامم، اینم بگم هر روز پیاده روی زیاد دارم، ۴ وعده هم غذا می خورم، باشگاه هم نمیتونم برم چون تا ساعت ۶ سرکارم‌‌. چیکار کنم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من مثه نوعه دقیقا یه پیج معتبر پیدا کردم میخام سویق چاقی ازش بگیرم  براش اگه جواب داد حتما تاپیک میزنم میگم

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
پیاده روی نکن زیاد

مجبورم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خواهر من مثه نوعه دقیقا یه پیج معتبر پیدا کردم میخام سویق چاقی ازش بگیرم  براش اگه جواب داد حتم ...

بعید میدونم واسه من این چیزا جواب بده.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز