2777
2789
عنوان

بچه ها درد و دل

199 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته دیروز به همسرم گفتم پدرم که فوت کنه سهم الارثمو بگیرم ترکش مبکنم کل وسایل خونه و مهریع ام میبخشم بهش میخام تنها زندگی کنم نامزدم و پدرم بابت جهیزیه انقد عذابم میده که کلا باهاش قطع رابطه کردم امچنین برادرام چون اذیتم مبکردن خانوماشونو اونا سکوت میکردن و همسرم که تنها دلخوشیم بود دیه نمیخام هرچی فکر و خیاله ماله منه فقط میره سر کار میاد نه تفریحی نه بیرون رفتنی نه خریدی نه خوراک درست و حسابی نه عیدی و طلایی و نه حنابندون و نه عروسی 😔 دلم به چی خوش باشه نه زندگیه متاهلیو دوس دارم نه خونه پدریو 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چزا اژنقد راجب فوت پدرت راحت حرف میزنی 🥺🥺

چون دوسش ندارم چه دختر بودم چه الان که نامزدم فقط عدابم داده و میده متنفرم ازش و رودتر میخام بمیره

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
عزيزمزالهيركه به زودي زوددلتزشادبشه .توهم اگه امكانش هستزبرامن دعاكن كسي روكه دوست دارم وبهم آرامش م ...

الهی امین چیزیو به زور نخاه بخاد میشه توکل به خدا انشالله هرچی خیر و صلاحته خدا همونو کنه