2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی یادش بخیر پارسال منم دقیقا مثل الان تو بودم من ۶ هفته رفتم تشکیل نشده بود یه هفته بعدش که رفتم دکتر گفت اوکی هست حس و حالتو خریدارم تمام اون هفته رو هرروز یاسین میخوندم تا قلبش تشکیل بشه 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
بقیه میگن هفته ۸ ام.شما میگی ۱۲ ام؟؟؟

هفته ۸ ام ممکنه درست تشخیص داده نشه و اشتباها بهت بگن قلبش نمیزنه و ممکنه تورو ب استرس بندازن بازم میتونی زودتر بری اما من گفتم بهترین زمان نگفتم فقط ۱۲ ام

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم ایت الکرسی میخونم هر روز براش. 

فقط سعی کن ازهر نوع عفونتی دوری کنی چون عفونت باعث سقط زودرس جنین میشه هرعفونتی اعم از گلو حلق بینی چشم واژن مثانه لثه گوارشی مراقب عفونتهای بدنت باش ک بشدت خطرناکن

وادرارو مدفوعتو نگه ندار ک خودش باعث عفونت میشه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم ایت الکرسی میخونم هر روز براش. 

انشالله میری سونو قلبشم تشکیل شده دیگه باید خودتو آماده کنی برا یه پروسه ی طولانی و نفس گیر و البته لذت بخش 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم