2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه

112 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من با نامزدم حرف نداشتیم سر عروسی کردن یه ساله عقدم با دوستم رفتیم بیرون دیدمون سلام کردم جواب داد وقتی رفت به مادرم زنگ زده چرا از اول نگفتید دخترتون وله من زن ول نمی خوام  

مادرم میگه گفته خودش میگه نه در ضمن سابقه از زیر حرف در رفتن داره گردن نمیگیره 

الانم نمی دونم کار درست درمون نداره پون های مثبتم داره ولی زیاد اهل حرف زدن بین خانماس خواهرم اینو گفت تو اینو گفتی و اینا 

طبق تجربه خودتون کمکم کنید 😔

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😐😐😐اینکه زن بره بیرون با دوستاش یعنی ول بودن اونوق اقایی ک تا دو شب بیرونه ول نیست هول نیست واقعا جامعه چرا اینجور شده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مگه هر زنی میرع بیرون وله😐🤌اعقایدش خیلی محدود کننده و اشتباهه...اینم که حرف گردن نمیگیره که بازم پون منفیه و دراخر خاله زنک هست که این ویران کنننده زندگیه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
باهاش صحبت کن . بگو مگه تو جایی بدون اجازه من میری من بهت میگم ول؟

میگه من زن نیستم مرد م 

اصلا گردن نمیگیره میگه من نگفتم ولی مامانم گفت به قرآن چهار بار تکرار کرده 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
میگه من زن نیستم مرد م  اصلا گردن نمیگیره میگه من نگفتم ولی مامانم گفت به قرآن چهار بار تکر ...

دوران عقد همدیگرو خوب بشناسید حتی اگه مشکلی دیدی صبوری نکن و بگو درست میشه . چون دقیقا اون مشکل ریز میشه بزرگترین مشکل تو زندگی متاهلیتون

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙