2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روز جلو روی من زنگ همکارش زده بود زن بود همکارش انقد قههه و چههه راه انداخته بود با زنه که نگو ه ...

هولت داد خوردی زمین بلند میشد گلدونی برمیداشتی میکوبیدی توسرش پنجره رو وا میکردی جیغ میزدی نگو ترسیدی و بی ابروییه چطور اون نترسید تو چیزیت بشه هولت داد 

من نوح روزگارم ،ازگریه غرق طوفان ، کو همدمی که گویم درد هزارساله؟
هولت داد خوردی زمین بلند میشد گلدونی برمیداشتی میکوبیدی توسرش پنجره رو وا میکردی جیغ میزدی نگو ترسید ...

نترسیدم اون زورش زیاده من هولش میدادم اصلا تکون نمیخورد چقد جیغ زدم گریه کردم کوبیدم تو سینش با مشت اصلا انگار نه انگار براش مهم نبود همش میگفت گریه نکن پا میشم میزنمت

از گوگل کتاب زنان زیرک رو دانلود کن بخون  همین جا تاپیک بزن خانمای متاهل بالای سی سال ب راهنما ...

عزیز جدا از اینکه این کتاب مزخرفه و همون برده داری مدرن زنانه،شوهر اسی اصلا ادم نیست

کسی ک سطح شعورش در این حده نهایت دوماه خوب بشه پنج سال بعد با دوتا بچه بدتر از این میشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شوهرم خسیسه اولویتش اول خانوادش وقت اضاف اورد من اونم فقط برا رابطه میخواد کارش که تموم میشه میگع کا ...

رابطه کامل داشتی باهاش؟

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

اسی مرگ یبار شیون یبار

واقعا اعصابم خورد شد

بابا ت برای اون یارو چیزی بجز برده جنسی نیستییی

چ امیدی داری ب خوب شدنش

پافشاری کن جدا شو

نذار بری ی بچه هم بندازه تو دامنت اونم بدبخت کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
وای این ی اخلاق خوب نداره ک 

نه خیانت، خسیس، دست به بزن، منم که حمال و نوکرشم ، رابطه هم روزی سه بار میخواد بگم نه میزنه بداخلاقی میکنه قعر میکنه مامانمم باهام دعوا میکنه چرا اینطور کردی که قهر کنه اخه مگه بردشم روزی سه بار کلافه شدم از دست اون و مامانم و خانوادش😭

نه خیانت، خسیس، دست به بزن، منم که حمال و نوکرشم ، رابطه هم روزی سه بار میخواد بگم نه میزنه بداخلاقی ...

مامانت خودش قربانی چنین مردهاییه و داره توروهم همونجوری بار میاره ای خدا

منو مجبور میکنه میگه یا بیا یا طلاق مامانمم از ترس طلاق میگه برو اونجا هم همه کاری براشون بکن😭

پس بگو تو رو خل دیده بهت ظلم میکنه مردا یکیو نبینن مظلوم و بی زبون 

“Love Me For Who I Am”