2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 94 پست
مادرت خیلی اشتباه میکنه باید حمایتت کنه راهنمایی آت کنه بتونی زندگیت بسازی نه اینکه کوتاه بیای تا پی ...

مامانم که فقط بلده خفت بده از اول هم دوسم نداشت 

اولیت شوهرم که نیستم اصلا اولیت خانوادمم نیست چجور خودمو نجات بدم😭😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم که فقط بلده خفت بده از اول هم دوسم نداشت  اولیت شوهرم که نیستم اصلا اولیت خانوادمم نیست ...

پول داری بری مشاوره راهنمایی بگیری ؟؟؟همینجا هم مشاور دلسوز هست فن بیان و زنانگی یادت بدن ک شوهرت جذب کنی

این شوهر من بود باور کن میکشتمش چیه این  بابا یکم‌ قاطعیت داشته باش

اون روز جلو روی من زنگ همکارش زده بود زن بود همکارش انقد قههه و چههه راه انداخته بود با زنه که نگو همچین میخندید و باهاش حرف میزد من نمیدونستم زنه فکر مردم دوستاشه رفتم نگاه کردم دیدم زنه وایسادم باهاش دعوا کردن گوشی قطع کرد هولم داد خوردم زمین چقد کتکم زد روی همین

نرو خونه پدرش نرو  اصلا اصرار نکن ببرت بیرون ولی هرگز بدون دعوت مادرش نرو اونجا

منو مجبور میکنه میگه یا بیا یا طلاق مامانمم از ترس طلاق میگه برو اونجا هم همه کاری براشون بکن😭

نه خواهر پولم کجا بود اخه😭

از گوگل کتاب زنان زیرک رو دانلود کن بخون 

همین جا تاپیک بزن خانمای متاهل بالای سی سال ب راهنمایی تون نیاز دارم 

بگو بهم راهکار بدید بتونم شرایط ام ایده آل کنم باید رو خودتم کار کنی میدونم بقیه اذیتت میکنن ولی خودتم مهارت زندگی زناشویی بلد نیستی