2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی؟مگه سرش سیلیکونی نیس ؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

ببین نوزادخیبی حساسه کوچکترین بادباعث گرفتن بینیش میشه همون قطره خوبه نگاه کن اگه کثیف تمیزکنش

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
فقط همون قطره اس دیگه مواظب باش باد توی بینیش نره ک خیلی طول میکشه خوب شه با قطره هم دو هفته طول می ...

من داشتم از بیمارستان مرخص میشدم گفتن فس فس کرد اون قطره رو بریز بعد با پوآرو بگیر اما پوآرو لستفاده میکنم اول اینه اصلا خوشش نمیاد همش سرش رو تکون میده بعد اینکه چیزی هم داخل پوآرو نمیاد

چرا نمیتونی گلم اولش فشار بده پوآر رو و ولش نکن بذار داخل بینی نوزاد بعدش رهاش کن قشنگ تخلیه میشه

چقدر باید داخل بره؟ توی یه کلیپ دیدم گفتن یک تا بک سانت و نیم آخه بینب نوازد خودش مگه چقدره انقدر داخل بره

ببین نوزادخیبی حساسه کوچکترین بادباعث گرفتن بینیش میشه همون قطره خوبه نگاه کن اگه کثیف تمیزکنش

من نگاه می کنم چیزی نمیبینم انگار بالاتر هست صدا فس فس از بینیش میاد نفس میکشه 

من داشتم از بیمارستان مرخص میشدم گفتن فس فس کرد اون قطره رو بریز بعد با پوآرو بگیر اما پوآرو لستفاده ...

البته عزیزم فس فس بینی نوزاد طبیعیه چون تازه اومدن بیرون 

هم عطسه هم فس فس طبیعیه نگران نباش الکی هم قطره نزن وقتی توی پوآرو چیزی نیست یعنی لازم نیست نگران باشی

اگر خدایی نکرده چیزی بود یعنی سرماخورده یا چرک داره

نگران نباش طفلی رو هم الکی اذیت نکن

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
من نگاه می کنم چیزی نمیبینم انگار بالاتر هست صدا فس فس از بینیش میاد نفس میکشه 

عزیزم یواش قطره بریز بازمیشه نترس چیزی نمیشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اون پوآر خیلی برای بچه بده

رگهای بینشیو  داغون میکنه

ببرش حموم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
البته عزیزم فس فس بینی نوزاد طبیعیه چون تازه اومدن بیرون  هم عطسه هم فس فس طبیعیه نگران نباش ا ...

مرسی دوستم من پوآرو میزنم جیزی نمیاد اما صدای فس فس داره نمی دونم دیگه یه بار یکی از آشنایان با گوش پاک کن خیلی راحت در آورد من بلد نیستم