2777
2789
عنوان

عشق یکطرفه

163 بازدید | 13 پست

بیایین از تجربیات اون بگیین 

چطور باهاش کنار اومدین 

اصلا میشه کنار اومد؟

من پسرم ولی گاهی اون دخترو میبینم جایی حالم بد میشه بااینکه میدونست بهش علاقه مندم ولی گفت من از تو بدم میاد؟؟

صبح از خواب بیدار میشم تو فکرمه 

شب موقع خواب تو فکرمه 

موقع کار تو فکرمه 

اصلا از مغزم بیرون نمیاد 

خیلی هم دوست دارم ببینمش اینو. اونور بااینکه منو پس زده 

کاربر پسر هستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا دست از سر اون دختر ورنمیداری بخدا کلیپس شدن بدتر ازت متنفر میشه یکی عین شما ب من گیر داده اوایل اینقدر ازش متنفر نشدم ولی رفته رفته هربار ک میبینمش بیشتر حالم ازش بد میشه

بنظرم آدم باید برا کسی بمیره ک براش تب کنه 

به این فکر کن کسی ک حتی بهت فکر هم نمیکنه ارزش اینو نداره ک خودتو براش عذاب بدی 

خداجونم میشه روزای خوب منم برسونی؟میشه برگردم به روزایی ک کلی ذوق و هیجان داشتم و چیزای کوچیک حالمو خوب میکرد؟میشه روزایی رو برسونی ک اونقدر حالم خوب باشه و انگیزه داشته باشم ک صبح ها با ذوق از خواب پاشم
چرا دست از سر اون دختر ورنمیداری بخدا کلیپس شدن بدتر ازت متنفر میشه یکی عین شما ب من گیر داده اوایل ...

واقعا 

باور کن هیچ کاری نمیکنم من یعنی زیاد باهاش حرف نمی‌زنم 

فقط اینجا دارم باشما حرف میزنم 

تو چرا اون پسره متنفربودی؟

کاربر پسر هستم 
واقعا  باور کن هیچ کاری نمیکنم من یعنی زیاد باهاش حرف نمی‌زنم  فقط اینجا دارم باشما ح ...

چون خودتو خیلی براش کوچیک میکنی .وقتی خودت ارزش خودتو نمیدونی انتظار نداشته باش اون دختر بدونه .بعدشم اکثر دخترا وقتی یه پسر مستقیم میاد ابراز علاقه میکنه رد میکنن حتی اگه حسی ام بهش داشته باشن .

واقعا  باور کن هیچ کاری نمیکنم من یعنی زیاد باهاش حرف نمی‌زنم  فقط اینجا دارم باشما ح ...

اون از من خوشش می اومد وقتی از علاقش حرف میزدم دلم خیلی میسوخت عذاب وجدان میگرفتم بهش حسی نداشتم گفتم دوس ندارم بینمون حسی باشه ولی میتونم دوست خوبی برات باشم 

گفت باشه خدارو چ دیدی شاید ی روز عاشقم شدی من صبر میکنم 

ولی هربار ک از عشق و دوست داشتن حرف میزد من بیشتر ازش بدم می اومد اینقدر الکی ب من گیر داد ب زور از من عشق خواست ک الان ازش متنفرش 

اون از من خوشش می اومد وقتی از علاقش حرف میزدم دلم خیلی میسوخت عذاب وجدان میگرفتم ب هش حسی نداشتم گف ...

چه دختر فهمیده هستین شما 

که آروم آروم فهموندی بهش 

کاربر پسر هستم