2777
2789
عنوان

ایده کسب درآمد🤔🤔🤔🤔

390 بازدید | 30 پست

عزیزان

برای یه دختر که مدرک دانشگاه نداره 

ایده‌ی خوب برای کسب درآمد چیه؟؟

حرفه‌هایی که غیراز آرایشگری پردرآمدن رو بگید😍😍😍

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
طراحی صنعتی ،با کامپیوتره ،برای هر چیزی که بخواد ساخته بشه اول باید نقشه اش طراحی بشه هر طراحی یک ال ...

خب چطور میشه شروع کرد

مگه مدرک نمیخواد؟؟؟

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته کلاساش به شدت گرونه،خواهرم شش هفت سال پیش برای دوره اش هشت تومن پول داد

الآن خواهرت راضیه؟؟

تو ماه چقدر میشه حدودا؟ مثلا چندبار در ماه طراحی میکنه

الآن خواهرت راضیه؟؟ تو ماه چقدر میشه حدودا؟ مثلا چندبار در ماه طراحی میکنه

خواهرم برای یه کارخونه قالب سازی که تولید بطری برای شرکتهای مواد غذایی و بهداشتی داره نقشه کشی می‌کنه برای شرکتهای بزرگ مثل نامینو و اصالت و یک و یک و.... نقشه کشیده الان ماهی متوسط ۱۵ تا رو میکشه

البته کلاساش به شدت گرونه،خواهرم شش هفت سال پیش برای دوره اش هشت تومن پول داد

میشه بگی دوره‌اش چقدر طول کشید؟؟

تهران آموزش دید؟

دوره اش حدود هشت نه ماه هفته ای یه جلسه پنج سرعته ،بله تهران بود

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی🥰

دوره ی عکاسی گرافیک برنامه نویسی و نرم افزار های مختلف مثل هلو و حسابداری و کامپیوتر و ... ببین بعد مشغول به کار شو

پزشکی میخونم /  با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /
من خودم گل ارایی هستم میتونی دوره های گل ارایی شرکت کنی عزیزم

توی منزل سفارش میگیرید یا جایی کار میکنید؟

میشه درآمد حدودیتون توی ماه رو بدونم

توی منزل سفارش میگیرید یا جایی کار میکنید؟ میشه درآمد حدودیتون توی ماه رو بدونم

مغازه دارم برا آپارتمانی در کنارش تازه اینو شروع کردم 

درآمد متغیر هست عزیزم کارت خوب باشه سفارش زیاد بگیری مثلا شاید تو یه روز پنج شیش تومن حتی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم