2777
2789

نه اصلا، نزاشتم کسی هم اینکارو با بچم بکنه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرگز نکردم اینکارو

ولی پسرم خودجوش از برادرشوهرم میترسید😐اونم بیچاره انقد مهربون بود آزار به مورچه نمیرسوند

فقط چون صورت سفید و ریش و ابروی مشکی با چشمای طوسی روشن داشت، بچم میگفت عمو چشماش ترسناکه🤦🏻‍♀️

یبار متوجه شدم برادر شوهرم گریه کرد بخاطر اینکه پسرم بغلش نمیاد…

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یبار بچه ام بدو بدو میکرد وسط پیاده رو بهش نمیرسیدم حالمم بد بود پام رفته بود توی چاله و مچ پام پیچ خورده بود صداش کردم که مثلا جلوشو بگیرم یهو نپره وسط خیابون الکی بهش گفتم من ازینور رفتم و خداحافظ 

یهو بچه همونجا بغض کرد گفت مامان نرو اومد بدو بدو توی بغلم 

خودم خیلی از کارم پشیمونم اما چاره ایی نداشتم 

ازون به بعد همش بغلم میخوابه 😭😭😭😭

چه غلطی کردم آخه من 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

نه خودش از عموش میترسه

هروقت بغلشون می کنه ی جوریشون میشه بچه هام

اخه قیافش😁

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

هرگز نکردم اینکارو ولی پسرم خودجوش از برادرشوهرم میترسید😐اونم بیچاره انقد مهربون بود آزار به مورچه ...

حالا دختر من از چشمای مادرشوهرم میترسه 

کوچیکه ها هنوز دوسالش نشده تا بغلش میکنه دست و پا میزنه و جیغ میزنه و هی میزنه بنده خدارو

من میدونم واسه رنگ چشماشه آخه بچه های ما بی سلیقه ان چشم رنگی دوست ندارن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
حالا دختر من از چشمای مادرشوهرم میترسه  کوچیکه ها هنوز دوسالش نشده تا بغلش میکنه دست و پا میزن ...

طفلی😂😂😂

برادر شوهر من الان فوت شده

تنها چشم رنگی خانواده بود

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
هرگز نکردم اینکارو ولی پسرم خودجوش از برادرشوهرم میترسید😐اونم بیچاره انقد مهربون بود آزار به مورچه ...

😂مثللل خودمییی

فقط برادر شوهرم ی بار بچه هامو ترسوند

وخه برای بچه کوچیک عروسک سگ میارن؟وحشتناک بود عروسکه منم می ترسیدم

بعد برادر شوهرم سیاهه رو صورتش ی سیبیل داره ادم ی جوریش میشه😂😂دخترام نمیرن بغلش🤣

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

عمرا بزارم کسی بهشون تو بگه چ برسه برتوسونتشون.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

اصلا درست نیستش چجوری اخه دلتون میاد با بچه ابن کارو بکنین

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😂مثللل خودمییی فقط برادر شوهرم ی بار بچه هامو ترسوند وخه برای بچه کوچیک عروسک سگ میارن؟وحشتناک بو ...

چقد برادرشوهرا مظلوم واقع میشن😂😂