2777
2789
عنوان

چابهار

379 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی اینجاچابهارزندگی میکنه؟دخترم مهربایدبره اول دبستان مدرسه های دولتی چجوریه میگن ۴۰ ۴۵ نفرتو یه ‌کلاسن اینجوری بدرد میخوره؟غیردولتیا هم که ۶ تومن میگیرن موندم چیکارکنم خواهشا هرکی راضیه بهم بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.

کسی جوابتونو داد؟

آخه منم به خاطر شغل همسرم‌منتقل شدیم چابهار نمیدونم کدوم خیابون خونه بگیرم.کدوم مدرسه ی دخترانه ی ششم ابتدایی خوبه😢اگر متوجه شدی منم راهنمایی کن لطفا

سلام عزیزم. کسی جوابتونو داد؟ آخه منم به خاطر شغل همسرم‌منتقل شدیم چابهار نمیدونم کدوم خیابون خونه ...

سلام عزیزم شرمنده تازه پیامتو دیدم.ماتو زیباشهرمیشینیم منطقه خوبیه ولی هرچی تحقیق کردم مدارس دولتی اینجاهیچکدوم خوب نبود فقط غیردولتیا خوبه مدرسه های اندیشه نو رستگاران مخصوصاهدف خیلی مدرسه های خوبین اگه بچت دختره

بیاین چابهاریا🥺

سلام عزیزم ببخشید یه سوال ازتون داشتم ممنون میشم جواب بدین

ما زمستون امسال اومدیم چابهار و بی نظیر بود الان خیلی دوست دارم مرداد بیام اونجا که مونسون باشه و موج فشانارو ببینم بنظر شما ارزشش رو داره؟ خیلی گرماش اذیت کننده نیست؟ 

شوهرم مخالفه و میگه تابستون نریم میترسم اجبارش کنم و بیایم خیلی گرم باشه😅

سلام عزیزم ببخشید یه سوال ازتون داشتم ممنون میشم جواب بدین ما زمستون امسال اومدیم چابهار و بی نظیر ...

چی بیارم چابهار برای نهار وشام

و کجا و چی بخرم

چند روز بعد باید برم سفر چابهار