2777
2789
عنوان

استرس

40 بازدید | 8 پست

برای درمان استرس کسی راهکاری داره؟

من خیلی وقته اینطوریم.وقتی میترسم از چیزی عصبی بشم  یا وقتی میخام شروع کنم ب درس اینقد استرس میگیرم که دست و پاهام درد میگیرن .پاهام قفل میکنن .مجبور میشم بخابم از درد. الان چند روزه برنامه ریختم اما تا میخام انجامش بدم استرس میگیرم نمیتونم.....

اگه واقعا چیزی میدونین که استرسمو کم کنه لطفا بگین 😞😞😞🙏🙏🙏

اب بخور  شکر گذاری کن  بی‌خیال باش

با اب خوردن خوب نمیشم 😞استرسم بیشتر از این چیزاس.اینم امتحان کردم ولی اگ بیخیالم باشم نمیتونم کاری بکنم .از همه کارا عقب میمونم مهمترش درسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اب خوردن خوب نمیشم 😞استرسم بیشتر از این چیزاس.اینم امتحان کردم ولی اگ بیخیالم باشم نمیتونم کاری ...

منم همین بودم رفتم مشاوره گفت باید قرص بخوری من قبول نکردم چون اطرافیانم خوردن دیدم تاثیر بدش رو 

🎀

منم همین بودم رفتم مشاوره گفت باید قرص بخوری من قبول نکردم چون اطرافیانم خوردن دیدم تاثیر بدش رو&nbs ...

منم دکتر رفتم  کلی ازمایش دادم ولی قرص داد فرقی نکردم 

خب پس چیکار کردی شما؟