2777
2789

سلام ببخشید یه سوال داشتم که از دنبال جوابش هستم ولی هنوز جوابش رو پیدا نکردم سوالم اینه که ما همیشه میتونیم از کاعنات کمک بگیریم؟  یعنی منظورم اینه از روزی که به دنیا می اییم و تا روزی که میمیریم از کاعنات میتونیم کمک بگیریم؟  میخوام بدونم ایا کاعنات عمری چیزی دارند که تموم بشه یا نه مثلا ممکنه که یه روزی بیاد دیگه نتوانیم از کاعنات کمک بگیریم؟؟؟  ممنون میشم جواب بدید❤

ببین کائنات و فرشته از موقعی ک ما متولد میشیم هستند تا موقعی ک میمیریم و یه جورایی بهمون وقتی قراره یه اتفاق بیوفته میگن مثلا وقتی تو خونه تنها هستی احساس میکنی واقعا یکی هست باید بگم اون کائنات یا فرشته هایی هستن ک هواسشون بهت هست یا وقتی میری ت یه محله احساس میکنی قبلا اینجا اومدی یا مثلا ساعتای جفت میبینی .. من یه مدت بود همش ساعت جفت میدیدم و موقعی ک بیشتر در موردش تحقیق کردم فهمیدم میخان یه خبریو بهم بدن و تو محله ما یه پیرزنی بود اهل همین چیزا بود بهش گفتم من ساعت جفت زیاد میبینم گفت چ ساعتایرو منم بهش دونه ب دونه گفتم و اون تهش گفت مراسم سیاه پوش ت خانوادت میبینم و همین شد ک داداشم مرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کائنات و فرشته از موقعی ک ما متولد میشیم هستند تا موقعی ک میمیریم و یه جورایی بهمون وقتی قراره ...

یعنی هر وقت بخوام با کاعنات چیزی جذب کنم میتونم؟  هیچ وقت تموم نمیشه؟ 

فقط ببخشید یه سوال دیکه داشتم اینکه این کاعنات موجود هستن که خواسته ی مارو بر اورده میکنن؟ 

تا موقعی ک اعتقاد نداشته باسی و دلتو پاک نگیری و امید نداشته باشی بهشون مطمئن باش ب هیچی ک از اونا درخاست کنی نمیرسی هیچی

تا موقعی ک اعتقاد نداشته باسی و دلتو پاک نگیری و امید نداشته باشی بهشون مطمئن باش ب هیچی ک از اونا د ...

نه من اعتقاد کامل دارم چند بار هم نتیجه گرفتم فقط میخوام بدونم کاعنات چی هستن که به ما کمک میکنن