2777
2789
عنوان

سونوگرافی

98 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. یه سوال داشتم:من باردارم بعدش رفتم سونو گرافی دکتر گفت طول دهانه رحمت کوتاهه گفت احتمالا زایمان زودرس خواهی داشت. نگرانم کرده. خواستم بدونم کسی تجربه داشته؟. چیکارکنم؟فقط بخوابم؟ اینم عکس سونومه.

فقط از خدا بخواه...

خوبه که ۳۴ نرماله من ۳۲ هستم دکتر گفت خوبه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

زیر ۳۰ رو سرکلاژ میکنن نگران نباش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرماله که

استراحت نسبی داشته باش کمتر نشه نزدیکی هم نکنی بهتره

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
خداروشکر نگران بودم

اصلا جا نگرانی نداره 

2790
2778
2791
2779
2792