2789
عنوان

من و جاریم

333 بازدید | 13 پست

من با جاریم تو یه ساختمونیم با مادرشوهر ما همسن بودیم روزای خوبی هم داشتیم باهم خوش بودیم من مثل خواهرم میدیدمش هروز خونه ی هم بودیم ولی خیلی بهم بدی کرد خیلی جاها پشتم حرف زد زیر آبمو زد از دیگران دروغ برام اورد خیلی حالم بد بود همش حمله های عصبی بهم دست میداد داشتم افسرده میشدم هرکار میکردم تقلید میکرد و ب شوهرمم پیام قربون صدقه فرستاده بودو هی رو مخش راه میرفت و کلا بنظرم این رابطه رو خراب کرد و دیگه دلم باهاش صاف نمیشه .ولی همش ب این فک میکنم که اگه اونم مثل من بود باهام صادق بود میتونسیم باهم رابطه خوبی داشته باشیم باهم خوش باشیم ولی اون نخاست باهم صادق باشیم باهم از ته دل خوب باشیم .بنظرتون خوب کاری کردم باهاش قطع ارتباط کردم ؟

چ بدحنس

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله منو مادرشوهرمم تو يه ساختمونيم

خيلي سخته من خيلي خوبم باهاش كه اونم خوبه واسش جاروبرقي بكش خونشو مرتب كن

كلا اونم خيلي خوبي ميكنه ها

اما خب حسوده من رژيم ميگيرم اونم ميگيره من لباس زرد ميپوشم اونم ميره ميخره

ولي خيلي بده كه ناهار شامم باهميم هميشه اون درست ميكنه ولي شوهرم بيكاره خودم شاغلم نميخوام همش حقوقمو تو خونه براي خوراك هم خرج كنم شوهرم عادت كنه كارنره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چجوری میخوای قطع رابطه کنی همش چشم تو چشمی ولش کن باهاش سلام احوال کن دیگه تمام قهر اشکار نکن

باهاش که قطع ارتباط کردم از لجش دیگه جواب سلام و اینا هم نمیده جلوی دیگران خیلی تابلو بازی در میارن همه فهمیدن دیگه

شوهرتو هم ازش دور کن 😒

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
باهاش که قطع ارتباط کردم از لجش دیگه جواب سلام و اینا هم نمیده جلوی دیگران خیلی تابلو بازی در میارن ...

تا قیامت دیگه بهت سلام نمیده بخدا منم با جاریم دعوا شدیم ولی بعدش حیله میکرد برام منم تو نهج البلاغه خوندم برای خنثی کردن حیله دشمن را با دادن کادو خنثی کنید منم تولدش براش یکسری خرید کردم دادم الانم بدددددددجور هوامو داره تولدمم همون سال کادومو داد الانم خوب ظاهری شدیم بخداااااااااااااااا جواب میده حرف امام علی غلط نمیشه کادو بده نترس به فاطمه زهرا کوچیک نمیشی فقط از کینه های اینده و حیله ها در امانی بخداااااااااااااااااااااا گوش کم تجربه عینی منه که میگم

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید