2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_شب

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو یادته؟؟

بله یادمه کوچکترین عضو تاپیک بودی که نامزد هم داشتی

موهاتم یادمه گفتی رنگش روشنه و لخت و صافه

خیلی هم مهربون بودیو به همه کمک می‌کردی

حالت خوبه؟

گیسو کمند شدی؟

ممکن موهام پر شد اون موقع ولی الان خیلی می‌ریزه

دستمم شکسته نمیتونم روغن بذارم سرم برم بشورم

نمی‌دونم اثرات بیهوشیه یا چرا داره انیحوری میریزههیچ مکملی هم کنترلش نمیکنه

هنوز از اون سال محلول دارم 

به نظرت دستم خوب شد استفاده کنم بهتر شده  و جا افتاده شده حسابی یا بریزم دور دیگه کهنه شده؟

از خودت بگو

ازدواج کردی؟

بچه داری؟

چه خبر؟😍

بله یادمه کوچکترین عضو تاپیک بودی که نامزد هم داشتی موهاتم یادمه گفتی رنگش روشنه و لخت و صافه &nb ...

نه عزیزم رنگ موهام مشکیه ولی صافه

والا چی بگم موهام اون موقع خیلی عالی شد ولی دوباره ریزش گرفت

من تازه فهمیدم کیست تخمدان داشته باشی هیچوقت خوب نمیشه

و کلا خود کیست تخمدان درمانی نداره

بنظرم عوضش کن چون روغن اگه تازه باشه خیلی بهتره

اره بخاطر بیهوشیه نگران نباش ریزشش موقته امیدوارم زودتر خوب بشی 

اره عزیزم نه بچه ندارم یعنی تو برنامه م نیست تا ۳۰ سالگی😁

خودت چه خبر؟ از شیوانا خبر داری؟ یه مدت تو نوعروس بود بعد از اونجا رفتن یه سایت دیگه من گمشون کردم خیلی دلم میخواد خبر از بچه ها بگیرم

خیلیا نیستن دیگه

نه عزیزم رنگ موهام مشکیه ولی صافه والا چی بگم موهام اون موقع خیلی عالی شد ولی دوباره ریزش گرفت من ...

مووهات مشکیه ا خوب نمی‌دونم چرا همیشه تو ذهنم موهات خرمایی بود🤣

شیوانا نه دیگه بعد اون تاپیک که بستیم و رفتیم فاوانیا میومد که اونم یهو نفهمیدم چی شد دیگه نیومد

منم دوست داشتم از تو و بچه ها خبر داشته باشم

از اورانوس

از تی تی

نوعروس من نبودم 

اما شنیدم کلا تعطیل شد نوعروس

چه جمع خوبی بودن شبوانا چقدر صبور بود 

من مثل اون دیگه به عمرم ندبدم

ولی از همون موقع فهمیدم دنیا وفا نداره  و خوبی به آدما نیومده 

اگر خوبی کنی حتی مجانی باشه همیشه متهم میکنن که تو حتما نفعی داری 

من حقیقتش اگر یادت باشه همون موقع گفتم خودم کیست تخمدان داشتم اما رفتم پیش اون آقایی که شیوانا گفت خودش دارو داد یک ماهه درمان شدم

دیگه هم نگرفتم

البته من خوردن شکلات و هرچیزی که شکر  داشته باشه کلا ترک کردم شاید واسه اون باشه که دیگه نگرفتم

باشه پس عوضش میکنم❤️

لیانا دخترعمه من رو دکتر بهش گفت سریع باردار شو چون پریودش نامنظم بود گفت ریسک داره دیربارداز از بشی

بپرس حالا از یه دکتر 

البته ه خیلی آمادگی میخواد منم ندارم ولی دیگه بیارم کم کم

مووهات مشکیه ا خوب نمی‌دونم چرا همیشه تو ذهنم موهات خرمایی بود🤣 شیوانا نه دیگه بعد اون تاپیک که ...

اره عکسمو فقط رها دیده 😀🤣تو تلگرام باهاش درارتباطم

اره پیش حکیم تبریزی هم رفتم اونموقع تازه عقد کرده بودم یه تومن تو عقد جمع شد که اون سال خیلی زیاد بود یه تومن ۷۰۰ تومنش رفت برا داروها

که هیچ تاثیری هم نداشت پولمو میدادم به یه فقیر بیشتر به درد میخورد دکترشم ادم درستی نبود و به بقیه که میخواستن برن پیشش گفتم چیکار کرد پشیمون شدن

نمیدونم اخه میگم بچه اوردن تو ایران ظلم بزرگیه در حق اون بچه

دلم میخواست تو یه کشوری که رفاه و امنیت اقتصادی بالایی داره بچه بیارم اونجوری عذاب وجدان اینو ندارم که آینده بچه م ازم ناراحت بشه چرا وضع کشورو دیدی و بچه دار شدی

اره عکسمو فقط رها دیده 😀🤣تو تلگرام باهاش درارتباطم اره پیش حکیم تبریزی هم رفتم اونموقع تازه عقد ک ...

عجب پس اینطور

خیلی بد بوده که اینطوری

برای من جواب داد شکر خدا

منم یه ملیون هزینم شد

داروهارو خوردم سروقت و کامل

هیچ اعتقادی هم نداشتم بهش فکر میکردم آب خالی میخورم ولی گفتم پول که دادم حالا فایده نداشته باشه ضرر هم ندارم گیاهه دبگه

رها ا چه جالب یادم افتاد دختر خوبی بود

خوبه؟ اون موهاش خوب شد؟

در مورد بچه باید بگم لیانا همون‌طور که کشور ما قطعا مشکلاتی داره و هیچ کس نمیگه بهشته و اگر مقایسه بشه با بعضی کشورا بدتر از اوناس اما در مقایسه با چند ده تا کشور تو دنیا کشور ما بدتره

از خیلی لحاظ ها از چند ده تا کشور هم بدتره

تاحالا همه بچه ها جایی به دنیا اومدن که پدر مادرشون به دنیا اومدن مگر اینکه مهاجرت کرده باشن

من یادمه به پدر مادرم میگفتم چرا منو ایران به دنیا آوردید گفتن امکانات ما همین بود

تو بزرگ شو برو هرجای دنیا که دوست داری

کسی مجبورت نمیکنه اینجا بمونی

این درواقع کاریه که بعضیا که فکر میکنن بچه هاشون اینجا خوشبخت نمیشه میکنن مثل خاله من اما خاله های من ه کدوم بچه هامون خوشبخت نشدن

چون یک مهاجر مشکلات خودشو داره و نمیتونه آدم خوشحالی باشه چون به شدت باید کار و تلاش کنه تا بشه یک شهروند معمولی آخرشم نمیشیه

اون بچه همیشه از قیافه و لهجه و رفتار پدرمادرش که غیرعادی هستن خجالت میکشه

کلی کمبود محبت داره چون پدر مادرش خیلی مشغول و افسرده هستن

و درنهایت وقتی بزرگ میشه و میبینن تو یک کشور دیگه کلی فامیل داره که دوسش دارن اما تنها بزرگ شده مثل پسر خاله من میگه چرا مارو آوردی اینجا بدبختخون کردی

من از دست تو راحت شم پامیشم میرم ایران اونجا هم ازدواج می‌کنم

نسل های دوم دوباره دلشون میخواد برگرچون اونا خوبی‌های ایران و بدی های مثلا آمریکا یا کانادا یا سوئد رو میبینن 

مگر اینکه آدم اصلا بچه نیاره

اما به نظرم اینجوری هم شاید اون بچه قیامت بگه بهت که من میخواستم زندگی کنم به دنیا بیام بفهمم پاستیل چه طعمیه برم استخر آب تنی کنم برم دریا تاب سواری کنم پفک و بستنی بخورم گلرسر بزنم دامن بپوشم درخت سواری کنم اسکیت برم عروسک بازی کنم بزرگ بشم عشق رو تجربه کنم مادر شدن رو تجربه کنم 

چرا جای من تصمیم گرفتی و منو کلا از دنیا و قشنگیاش حذف کردی؟

لیانا ایران واقعا جای بدی نیست

یه لحظه فکر کن ببین صد سال پیش تو همین ایران چند ملیون آدم با چه امکاناتی زندگی میکردن

فکرشو بکن که تا قبل از پنجاه سال پیش از اول تاریخ تا الان آدما چطوری زندگی میکردن

اگر قرار بود بخاطر اینکه امکاناتشان کمه به دنیا نیان

اگر قرار بود هرکس یذره سختی می‌کشه نباشه تو دنیا

این دنیا کلا تموم میشد

اونایی که تو رفاه کامل هستن سلبریتی ها گر و گر خودکشی میکنن

اونا تا ته لذت رفتن

مهم اینه به بچت یاد بدی دنیا هرجا هست مهم نیست

مهم اینه که من تورو به این دنیا آوردم که دنیا با وجود تو جای قشنگ تری بشه

بدونه رسالت داره از ااومدنش

نه اینکه منتظر باشه خوشبختش کنه دنیا

بدونه اومده که اون دنیارو جای قشنگترین بکنه

مثل گاندی که تنهایی تو اون همه فقر و بدبختی به دنیا اومد اما یک ملت رو نجات داد

اگر مادر گاندی تصمیم می‌گرفت چون فقیر هستن و بدبخت و هیچی ندارن گاندی ور به دنیا میاره الان هند واقعا جای بدی بود

گاهی خدا یک انسان رو برای نجات خیلیا به این دنیا میاره و یا برعکس

من معتقدم هر آدم خوبی یک رسالتی داره که فرزندانی بیاره برای نسل های آینده دنیا که دنیارو جای بهتری کنن

در مقابل هر یک صدام اقلا یک گاندی باید به این دنیا بیاد