2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_شب

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 53 پست
تاپیک سلام فرمانده که ممنوع هست زده قطع شده امکان نداره کسی رو الکی قطع کنیم

عزیزم شابد قبل این قانون زده و حواسش نبوده خواهش میکنم برش گردونید بخصوص که دوستمون میگن کاربریشونم قدیمی بوده

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نه اینجا پستش مشکلی نداشته اصلا دلیل قطع رو زدن سلام فرمانده

عزیز دلم اون مال خیلی قبل بوده که هنوز ممنوع نبود یه کلیپ گذاشته بود اگر راهی داره ممنون میشم بگید اگر نه هم که بازم بگید ممنون میشم.

باباش از دنیا رفته کاربریش به اسم باباش بود دوسش داشت 

خیلی هم مودب بود بیچاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تاپیک رو خیلی قبل زده عزیزم که نمیدونسته. تو این تاپیک قطعش کردن

ولی به نظرم نباید قطع میشده چون خیلی وقت پیش تاپیک فرمانده رو زده همون روز گزارش خورده همکارم تاریخشو نگاه نکرده بهش بگین بره تماس با ما درخواست بده فعال میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم شابد قبل این قانون زده و حواسش نبوده خواهش میکنم برش گردونید بخصوص که دوستمون میگن کاربریشونم ...

بله متوجه شدم نباید قطع میشده قبل از ممنوع بودن زده ولی اون روز گزارش زدن تاپیک امده بالا

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ولی به نظرم نباید قطع میشده چون خیلی وقت پیش تاپیک فرمانده رو زده همون روز گزارش خورده همکارم تاریخش ...

😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بله متوجه شدم نباید قطع میشده قبل از ممنوع بودن زده ولی اون روز گزارش زدن تاپیک امده بالا

ممنونم از توجهتون عزیزم ممنون که اینقد مهربونید🌹🌹

چقدر عشقی تو😍😍😍🤗

😀🌹🌹

چقدر امشب در کنارت احساس خوبی داشتم که تو این دنیا تنها نیستم😘😘😘 یجاااایی یروووزی این حس قشنگ ...

زنده باشی عزیزم،منم حس خوب رو از خودت گرفتمو به خودت پس دادم،آدمی که تو محازی بدون اینکه پاداش و منفعتی براش باشه از یکی که دستش کوتاهه دفاع میکنه برای من محترمه و ازش حس خوب میگیرم و وظیفه خودم میدونم باهاش همراه باشم،از دعای قشنگت ممنونم و امیدوارم خدا همیشه تو کمک کردن بهت توفیق بده عزیزم🌻🌹❤️

زنده باشی عزیزم،منم حس خوب رو از خودت گرفتمو به خودت پس دادم،آدمی که تو محازی بدون اینکه پاداش و منف ...

عزیزم قدیما سایت واقعا همه خواهر بودیم

الان نمیدونم چی شده خوبه که هنوز یک عده هستیم دور هم 🤗❤️😘😘