2777
2789
عنوان

کی فکر میکنه🚫

167 بازدید | 9 پست

چندسال از زندگیش رو تلف کرده و حسرتش رو داره؟ دلیلتون چیه؟ ازدواج ناموفق؟ تحصیل نکردن یا کردن؟ انتخاب اشتباه؟

میشه بگید؟؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تفریح نکردن عمرو بابت آدمای احمق هدر دادن دلخوشی نکردن خارج نرفتن گرونیا 

هزاران لایک، منم تفریح نکردم و گرونی پارم کرده

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
انتخاب اشتباه کله شقی کردم حرف خانوادمو گوش نکردم و گند زدم تو زندگی وایندم

انسان جایزالخطاست، نیست؟ 

خیلی هنر دوست داشتم استعدادش هم داشتم اما چون درسم خوب بود خانواده ام نذاشتن هنر برم گفتن می تونی بری یک رشته دیگه و هنر رو در کنارش دنبال کنی خلاصه رفتم یک رشته دیگه ولی خب باید درس های اون رشته رو می خوندم و کاراش رو پیگیری می کردم واسه همین هیچ وقت نتونستم برم دنبال علاقم حالا اگه برگردم عقب میرم هنر حتی اگه موفق نشم حداقلش می گم واسه چیزی که دوست داشتم تلاش کردم

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
خیلی هنر دوست داشتم استعدادش هم داشتم اما چون درسم خوب بود خانواده ام نذاشتن هنر برم گفتن می تونی بر ...

هنر تسبت به بقیه رشته‌ها زیاد نیازی به تحصیلات نداره، قابل جبرانه که

هنر تسبت به بقیه رشته‌ها زیاد نیازی به تحصیلات نداره، قابل جبرانه که

نه دیگه کنکورم رو دادم دانشگاهم رو رفتم شوهرم دادن حالا شوهرم نمی ذاره برم دنبال علاقم

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
نه دیگه کنکورم رو دادم دانشگاهم رو رفتم شوهرم دادن حالا شوهرم نمی ذاره برم دنبال علاقم

😫💔