2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری

1207 بازدید | 14 پست

بنظرتون چی بپوشم😬😬

چجوری رفتار کنم؟حرف بزنم نزنم؟؟؟؟هرچی میدونید بگید لطفن

موندمممممم چی بپوشم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

سخته ولی ریلکس باش اگر نیاز بود و ازت سوالی پرسیدن  صحبت کن جون جلسه اول بیشتر به آشنایی دو خانواده و معاشرت بزرگترها میگذره 

لباس هم جلسه اول زیاد نمیخواد خودتو اذیت کنی ولی آراسته و مرتب باش من معمولا یه تونیک و شلوار میپوشم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشش ک کاملا سلیقه ای هست

خودت باش,,هر طوری ک همیشه بودی!

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
یعنی سنتیه؟؟ اصلا ندیدین هم و... 🤔 نمی‌دونم چرا درک نمیکنم سنتی رو😑😕

مگه سنتی چشه هنوز خیلی هست اینجوری خیلیا رو هم واسطه معرفی میکنه همینجوری سنتی پیش میره

یعنی سنتیه؟؟ اصلا ندیدین هم و... 🤔 نمی‌دونم چرا درک نمیکنم سنتی رو😑😕

باهم دوستیم😬

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
مگه سنتی چشه هنوز خیلی هست اینجوری خیلیا رو هم واسطه معرفی میکنه همینجوری سنتی پیش میره

خب عجیبه ی پسر تو این دور و زمونه ندیده نشناخته بره خواستگاری دختر ...‌‌

الان دیگه پسرا خودشون زنشون و انتخاب میکنن ....☹️

پوشش خانوادگی خودتون رو بپوش 

نه که بگی خب چون رسم هست چادر میپوشم و اینا 

خودت باش 

من شومیز و دامن پوشیدم موهامم باز بود 

که بدون من خیلی درگیر حجاب و این موارد نیستم 

البته دوست بودیم،اما در کل مهمه که خودت باشه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

الان اشتباه هست 

چون ذهنیت ادما مستقل شده 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خب عجیبه ی پسر تو این دور و زمونه ندیده نشناخته بره خواستگاری دختر ...‌‌ الان دیگه پسرا خودشون زنشو ...

آره از هر دو نوعش هست والا منم هنوز خواستگار سنتی دارم 😁

الان اشتباه هست  چون ذهنیت ادما مستقل شده

بنظر من سنتی به این معنا نیست که خانواده برات ببرن و بدوزن و توام چشم بسته قبول کنی  در حد پیشنهاد و دیدن و صحبت کردن موردی نداره دیگه تصمیم گیری با دختر پسر هست نباید اجباری صورت بگیره خودشون باهم صحبت میکنن ببینن چقدر به نتیجه میرسن البته نه با یکبار صحبت کردن! اینجوری زیر نظر خانواده ها با آرامش آشنایی پیش میره

بنظر من سنتی به این معنا نیست که خانواده برات ببرن و بدوزن و توام چشم بسته قبول کنی  در حد پیشن ...

وقتی به امید ازدواج اشنا میشی،صد خودت رو میذاری 

اما وقتی با همکار،دوست،همکلاسی اشنا میشی 

اول رفتارش رو تو دوستی دیدی

وقتی به امید ازدواج اشنا میشی،صد خودت رو میذاری  اما وقتی با همکار،دوست،همکلاسی اشنا میشی  ...

آره درسته تا یه مدت با طرف معاشرت نکرده باشی نمیتونی بشناسیش میگن اگه کسی رو میخوای بشناسی باید باهاش سفر بری و زندگی کنی 😁 اگر این موقعیت رو داشتیم خیلی عالی میشد