2777
2789

من یه دختر بدبخت و بی کسم که کسی ازم خبر نداره 😰پدر بی رحمم امروز خیلی رو مخم رفت . الکی الکی بهم گیر داد تو ماشین منو زد گفت تو بیتربیتی بیحجابی . درحالیکه لباسام کامل گشاد و مشکی بودن بدون آرایش با شال 🥺🥺😥😥خلاصه تا شب باهام بحث کرد و عصبانیم کرد . بهش گفتم آبروی منو نبر جلوی مردم کتکم نزن فحش نده ! خلاصه مامانم کم و بیش ازش طرفداری میکنه ولی خیلی بحث کردیم . تا شب همش دعوا کرد منم فکر کنم فشارم رفته بالا چون سردرد شدیدی دارم امیدوارم مال زود بیدار شدن صبح باشه و زنده بمونم 🥺🥺😥😥😰😰ما سال به سالم بیرون نمیریم ‌. همیشه با ما یعنی مامانم و بچه هاش در جنگه . به ظاهر خوب نشون میده خودشو جلوی مردم ولی در درون مارو اذیت میکنه . امروز انتظار داشت بمیرم 😭😭😭😭😭😭😭خیلی دوست داره من و مامانم نباشیم . چون خانوادش سرکارش میزارن هر دفعه میره پیششون هزارتا چیز برعلیه ما یادش میدن . خواهرزاده هاش که هرکدوم ۵۰ سالشونه مجردن . برادرش و زن برادرش که مدام درحال آتیش انداختن تو زندگی ماهستن . برادر و خواهر زاده هاش هزاران آرایش و عمل میکنن لختی همه جا میگردن اونارو دوست داره ولی به پوشش ساده ی منم گیر میده . 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره