77deltang مدیر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 84 عنوان قد شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 27 پست سلام دوستان من يه خواستكار دارم كه همه چيش خوبه فقط قدش كوتاهه و چون تپله بيستر كوتاهييش مشخصه من خودم ١٥٩هستم و ايشون ١٦٥ شما تجربه اي دارين تو اين موضوع ؟؟بمظرتون بعد از ازدواج عادي ميشه اين موضوع ؟من خيلي دودلم لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻 1401/03/12 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13274 اگر ظاهر براتون مهمه...قبول نکنیدوگرنه ظاهر در طی مدت تکراری میشهاخلاق طرف مهمه ...بسیارررر زیاد
آتنا۹۰۱۰ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5279 اگر بدنشون دوست نداری و ظاهرش اصلا اصلا کوتاه نیااین همه دکتر هولاکویی حلق خودشو پاره کرد زیبایی عادی میشه ولی زشتی عادی نمیشه
زهراخاتون عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 1209 ترو خدا بخاطر قد رد نکنین بعدن پشیمون میشین اتفاقا بخاطر قد رد کنید نمیفهمم فاز اینایی ک میگنقیافه مهم نیست شما میخای تا اخر عمر اون ادمو قیافشو اخلاقشو همه چیشو تحمل کنی باید بهش حس و میل داشته باشیو به دلت بشینه یا ن؟
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24958 خیلی سلیقه ای هست .. حتماً چند بار با هم بیرون برید و قدم بزنید .. بعد تصمیم بگیر
77deltang مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 84 ترو خدا بخاطر قد رد نکنین بعدن پشیمون میشین اره دقيقا ميترسم پشيمون بشم اكه رد كنم از طرفي چون خودم زيبايي دارم و مىقعيت اجتماعي خوذم و خانوادم خوبه همه ميكن بهتر مياد برات لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻
zaraw_84 عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 266 اتفاقا بخاطر قد رد کنید نمیفهمم فاز اینایی ک میگنقیافه مهم نیست شما میخای تا اخر عمر ... وقتی همه چیش اوکیه بخاطر قد ردد میکنههه؟؟نمیفهمم بخدابقیه رو نمیدونم ولی برا من نمیگم مهم نیس ولی خب وقتی همه چیش اوکیه برا قد عمرا اگ رد کنم😐👌 کشته مارو #شخصیتتون . .
hale111 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 17708 ولادمير پوتين هم كوتاههببين دنيا رو بهم ريخته از خاورميانه تا اروپاباور كن زندگي به قد و قواره نيستقد خوبه قشنگه بلند بودنشولي دنيا روي قد نميچرخه
آتنا۹۰۱۰ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5279 من خودم قد خیلی خیلی برام فاکتور مهمهی هستحاظرم با یه پسر زشت قد بلند ازدواج کنم ولی با یه خوشگل قد کوتاه نه
77deltang مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 84 كلي ميشينم فك ميكنم و ميذونم كه خيلي چيزا مهمتره از قده چون فيسش هم خوشكله و تصميم ميگيرم جواب مثبت بدم يهو دلم خالي ميشه ميكم موقعيت بهتر هم مياد برات ردش كن 🙁خيلي حس بديه لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻
zaraw_84 عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 266 اره دقيقا ميترسم پشيمون بشم اكه رد كنم از طرفي چون خودم زيبايي دارم و مىقعيت اجتماعي خوذم و خانوادم ... عزیزم بخاطر قد یکیو ک از همه نظر اوکیه رد نکن شاید دیگ پیش نیومد دیدم ک میگمولی خب خودت بهتر میدونی خودتی و اختیار خودتو داری میتونی قبول نکنی😁😂 کشته مارو #شخصیتتون . .
0simsim0 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 410 شوهرم فقط ۲ سانت از خودم بلند تره من ۱۷۰ او ۱۷۲ ب قدری خوشبختم ک اگ صد بار دیگم برگردم عقب باز باهاش ازدواج میکنم !هرکسی یه نظری داره
77deltang مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 84 مزایایش چیست؟ تحصيلات خوب شغل خوب خانواده خوب اخلاق خوب و مودب بودن و اينكه خيل منو دوس داره از لحاظ مالي هم خونه داره حتي وسايل خونه هم خودش داره ميخره لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻
هییییی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1821 تحصيلات خوب شغل خوب خانواده خوب اخلاق خوب و مودب بودن و اينكه خيل منو دوس داره از لحاظ مالي هم خونه ... خوب دیگه بچسپ بش به درک که کوتاهه بعد از ازدواج فقط قیافس که تکراری میشه بقیه نه میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست