2789
عنوان

قد شوهر

537 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من يه خواستكار دارم كه همه چيش خوبه فقط قدش كوتاهه و چون تپله بيستر كوتاهييش مشخصه من خودم ١٥٩هستم و ايشون ١٦٥ شما تجربه اي دارين تو اين موضوع ؟؟بمظرتون بعد از ازدواج عادي ميشه اين موضوع ؟من خيلي دودلم 

لطفا براي حل مشكل من دعا كنيد 🥺😔🙏🏻

من 1۷۰ ام😑

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم درحد پنج سانت با همسرم اختلاف داریم ولی خدایش مرد خیلی خوبیه 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡