2821
2789
عنوان

لوپوس

278 بازدید | 6 پست

سلام.من سه ساله فهمیدم لوپوس دارم و دارو استفاده میکنم.دکتر گفت طبق آزمایش آخرم بیماریم خاموش شده ولی همچنان باید دارو بخورم.میخاستم ببینم کسی تجربه ای داره؟یعنی حتی با وجود بیماری خاموش باید همیشه دارو بخورم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستان بله لوپوس بیماری خیلی اذیت کننده ای هست که بسیار موذی و یهو به یه جایی حمله میکنه و همیشه باید شما تحت درمان باشید و قرص هاتونو به موقع بخورین . تو بعضی از موارد که بیماری خیلی اذیت کننده میشه و دیگه به دارو های خوراکی جواب نمیده داروهایی مثل ریتوکسی مب تزریق میکنند که باعث میشه دیگه بدن به سلول ها و اندام های خودش حمله نکنه و به اصلاح خاموش میشه اما خب این دارو باید بهتون بسازه بسته به اینکه کدوم اندام و درگیر کرده دکتر مرتبط نظر میده اما اگر بهتون این دارو بسازه وقتی میزنید دیگه حدود 1 سال تا 2 سال بیماری خاموشه و اصلا حمله ای نخواهید داشت 

سلام استارتر عزیز . خواستم در مورد بیماری و داروهاتون ازتون سوال کنم اخه منم بیماری ایمنی دارم که مشابه داروهای شما رو بهم دادن . خیلی دعاتون میکنم راهنماییم کنید و جواب سوالاتمو بدید