2777
2789
عنوان

هفته 10 کیا هستین. حالتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
نه بابا منم نداشتم هفته۷رفتم تشکیل شد ولی دوروز قبلش حالت تهوع شرو شد

وای دلم ریخت  من ی هفتس فهمیدم شب و روز تو فکرشم  

دعا کنین تشکیل بشه قلبش 

نگران شدم

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم خسته و پکری؟؟؟ ای وای پس کی درست میشه 

اره بابا حالت تهوع هم دارم خوابمم بهم ریخته کلا سه چهار ساعت میتونم بخوابم شبا روزا هم انقدر خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم من امیدم به این بود سه ماهم تموم شد درست شه فعلا که نشده 😕هروزم یه چیز جدیداضافه میشه

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اره بابا حالت تهوع هم دارم خوابمم بهم ریخته کلا سه چهار ساعت میتونم بخوابم شبا روزا هم انقدر خوابم م ...

هیچ پس بیخود امید نبندم. من که تازه استراحت هم هستم. نباید زیاد بلند شم. نباید زیاد راه برم. تنها هم هستم. هه خدایا شکرت واقعآ.... 

هیچ پس بیخود امید نبندم. من که تازه استراحت هم هستم. نباید زیاد بلند شم. نباید زیاد راه برم. تنها هم ...

منم همینم عزیزم جفتم سرراهیه ان شاءالله میگذره صحیح و سالم میان بغلمون

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
انشالله عزیزم. می‌خواهم سعی کنم شاد باشم  بهترین ها رو برات آرزو میکنم.

همچنین گلم🥰

وای دلم ریخت  من ی هفتس فهمیدم شب و روز تو فکرشم   دعا کنین تشکیل بشه قلبش  نگران ش ...

منم مثه تو ولی الکی نگرانی عزیزم

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)