_maryam_banoo_ مدیر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 عنوان بلغم | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست سلام دوستانبخاطر مشکلی که داشتم دکتر گفته باید روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان آب مصرف کنم الان مزاجم بلغم شدهزانو درد البته خیلی خفیفی دارمو اب دهانم زیاد شدهراه حلی هست که من درکنار این اب خوردن زیاد انجامش بدم و مشکلی واسم پیش نیاد؟ 1401/03/12 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10555 مرسی من سنگ کلیه دارم باید اب مصرف کنم میدونم گزنه کاکل درت دوسین خارشتر و خارخاسک سنکل و امثا ... برای سنگ خربزه زیاد بخور
شهرازدورقشنگه عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2833 سویق سنجد راربریز داخل شیر محلی که جوشونده شده بخور ممنونم عزیزم حتما امتحانش میکنمباورکن مثل پیرزن ها داره زمین گیرم میکنه🙁 شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
شهرازدورقشنگه عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2833 شمام اب زیاد میخوری؟ چند سالتونه؟ بله آب زیاد میخورم ۳۸سالمهولی برای آن آب دهان میگن از سردی معده ستاگه بارهنگ رو تو عرق نعنا بجوشونی بعد با عسل مخلوط کنی تا چهل شب.میگن خیلی خوبه شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
شهرازدورقشنگه عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2833 برای سنگ خربزه زیاد بخور ببخشید میپرسم برای مشکلات پروستات چی خوبه ؟پدرم سنش رفته بالا خیلی اذیت میشه شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 برای سنگ خربزه زیاد بخور اره خربزه هم خیلی خوبه ولی من گلو درد میگردم وقتی میخورم
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 بله آب زیاد میخورم ۳۸سالمه ولی برای آن آب دهان میگن از سردی معده ست اگه بارهنگ رو تو عرق نعنا بجوش ... اره یه مدت تست کردم خوب بود ولی بعد از چند روز دچار رفلاکس شدم دیگه مصرف نکردمشما روری چند لیوان اب میخوری؟
شهرازدورقشنگه عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2833 اره یه مدت تست کردم خوب بود ولی بعد از چند روز دچار رفلاکس شدم دیگه مصرف نکردم شما روری چند لیوان ا ... همون۸لیوانولی من کلا صورتم یه مدت آب شده بود که نمیخوردمهمه میگفتن چرا اینطورشدیدیگه ناچارشدم بازم بخورم😁 شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....
_maryam_banoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5938 همون۸لیوان ولی من کلا صورتم یه مدت آب شده بود که نمیخوردمهمه میگفتن چرا اینطورشدی دیگه ناچارشدم ب ... تشنتون مبشه اب میخورید یا همینجوری؟
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10555 ببخشید میپرسم برای مشکلات پروستات چی خوبه ؟پدرم سنش رفته بالا خیلی اذیت میشه دارو از عطاری بگیرید مرکب ۱ و مرکب ۴ تبریزیان خیلی خوبه برای پروستات
شهرازدورقشنگه عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 2833 دارو از عطاری بگیرید مرکب ۱ و مرکب ۴ تبریزیان خیلی خوبه برای پروستات ممنونم عزیزم 💖 شبی یکی از جنس خودت ،خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد.....