2777
2789
عنوان

نماز خونا

225 بازدید | 21 پست

سلام من ی چند وقتیه از نماز خوندن دور شدم. خیلی دوس دارم مث بعضیا که با عشق میرن سمت نماز و سر وقت نماز میخونن ،قران میخونن بشم .چیکار کنم ؟میخام ارتباطم با خدا بیشتر و بهتر بشع ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نذری ؟؟؟

بگو نذر می کنم تا 40 روز نمازام رو اول وقت بخونم. بعد اگه نذر رو انجام ندی کفاره میاد گردنت مجبوری یه مدت حتما انجام بدی بعد 40 روز هم عادت میکنی که باید انجام بدی هم لذتشو متوجه میشی وقتی انجام میدی 

درخواست دوستی نفرستید پذیرفته نمی شود. حتی شما دوست عزیز 🙏 
از خود خدا کمک بخوا  استغفارم زیاد بکن  با خدا دردودل کن بزار حس نزدیکی بهش کنی

درد و دل کردن با خدا که کار همیشه منه .اما نماز خوندن قران ی چیز دیگس .گاهی وقتا سمتش رفتم اما ی اتفاقایی افتاده که دور شدم ازش ناراحت شدم 

یه راه ساده بهت میگم.امشب ساعت سه و نیم چهار صبح ساعت کوک کن.از خواب پاشو.حتی اگر وحشتناک خوابت اومد.ولی پاسو.وضو بگیر.سجاده پان کن و فقط دو رکعت نماز شب بخون.برلت معجزه میکنه.شبای دیگه دو رکعت و بکن چهار رکعت.بعد هشت رکعت.بعد ده رکعت.بعد یه رکعت به نیت نماز وتر.بعد شبای دیگه همون تایم بیدارمیشی.لذت قشنگی داره وقتی همه خوابن تو پاشی و با خدا حرف بزنی

عزیزم چ حس خوبی بهم داد تاپیکت ،،من خودمم چندین سال گناهکار بودم و نخوندم😔،اما خداروشکر ۳سال مرتب دارم میخونم ،میدونید عزیز مهمتررررین چیزی ک باعث میشه شما همیشه نمازتون رو بخونید اینه ک حتما حتما اول وقت باشه ،زمانی ک اولویت نماز رو بذارین بعد از زندگی و کارهاتون کاملا ازش دور میشید و خواندنش براتون سخت میشه خدا اصلاااا دوس نداره ببینه زندگی و کارهای دنیا رو اولویت قرار می‌دیم بخاطر همین کم کم از خواندنش دور میشم....کوچیکتر از اونیم ک بخام راهنمایی کنم ولی شما یه خانمی کن تا اذان رو میدن وضو گرفته و آماده باش و برو سر سجاده و نمازت رو بخون بهتون قول میدم دیگ هیچوقت دور نشید و شیطان نتونه کاری کنه، و راجبه قرآن خوندن هم من خودم خیلییییییییی وابسته هستم بهش میتونید بعد نمازهاتون ۱صفحه بخونید اینم کم کم میشه عادتتون ،با خدا بودن خیلییییییییییییی لذت داره عزیزم😍 تو دنیا هیچی ارزشش رو نداره ک از خدامون دور شیم براتون دعا میکنم ان شا الله بتونید مرتب بخونید موفق بشید در کنارش حتی بتونید برنامه معنوی قویتر داشته باشید 🙏🙏 التماس دعا

عزیزم چ حس خوبی بهم داد تاپیکت ،،من خودمم چندین سال گناهکار بودم و نخوندم😔،اما خداروشکر ۳سال مرتب د ...

میشه شما برای امضام دعا کنی

شما دلت پاکه

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

ی مدته خیلی برای نماز صبح تنبلی میکنم . اصلا نمیفهمم چطور زنگ گوشی رو خاموش میکنم میخوابم وقتی هم گوشی رو دور میزارم فرق نمیکنه هر جاباشه میرم خواموش میکنم برمیگردم تو جام . 

خیلی ناراحت این موضوع بودم . دو روز پیش گفتم خدایا خودت کمک کن بیدار شم . گوشی زنگ خورد و طبق عادت با چشم بسته خاموشش کردم . نیم ساعت بعد ی ماشین صدای ضبط ش بلند کرده بود از کوچه رد شد هیچ وقت نشنیده بودم یا ندیده بود کسی این وقت صبح کسی صدای ضبط ماشینشو بلند کنه  با صدای اون بیدار شدم خوابم نبرد . گفتم خدایا دمت گرم بیدارم کردی 🤩

از خدا بخواه کمکت کنه مطمئن باش کمکت میکنه . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
میشه شما برای امضام دعا کنی شما دلت پاکه

وای نه عزیزم کی گفته من خیلی گناهکار و روسیاه هستم ،ان شااالله خدا ببخشم ،ولی چشششم اگ لایق باشم حتما دعاتون میکنم شمام واسه من حتما دعا کنید🌹