بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر اذیتم هنوز حالت تهوع دارم جدیدا هم خواب ندارم کلا ۳یا۴بتونم بخوابم شب کلافه ام اصلا هیچ لذتی نمیبرم نه غذا خوردن نه خوابیدن غذا میخورم انگاه کاهِ هیچ طعمی نداره الانم دارم میمیرم از بیخوابی ولی خواب ندارم😕سردخملم اصلا اینجوری نبودم
کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
واای عزیزم . نمیدونی چه انتظاری میکشم. الان دقیقا حتی ساعتهارو هم میشمارم. هروز برام کلی میگذره. ۸هف ...
درکت میکنم عزیزم ولی ماه اخر حداقلش اینه حالت تهوع نداری من جنازه ام😕انقدر سخت میگذره اصلا فکر نمیکردم بارداری دوم سخت باشه همش میگفتن شکم اول سخته من سردخترم انقدر اذیت نشدم
کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌