2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکس اونقدر ارزش نداره که بخاطرش خودکشی کنی

هرنفسی طعم مرگ را خواهد چشید قرآن کریم سوره عنکبوت... 

وقتی قطعا روزی خواهی مرد چرا خودت انجامش بدی یک درصد احتمال بده دنیای پس از مرگی باشه... اینجا میتونی خودتو بکشی ولی در دنیای بعد دیگه نه مرگ دوباره ای هست ونه راه برگشتی... 

سرعقل بیا زندگی دنیا وآخرتت رو خراب نکن... برنامه زندگی پس از زندگی روهم  دانلود کنید مخصوصا قسمت آقای محمد زمانی

مدل دنیا همینه که یک روز خوش باشه یک روز ناخوش... متل ضربان قلب که اگه بالا وپایین نداشته باشه اون دیگه زندگی نیست مرگه... هیچکس در هیچ جای دنیا نیست که قسم بخوره کاملا خوشبختم حتی ثروتمند ترین ها هم موضوعی هست که درگیرش باشن حتی اگه کم باشه... 

از اول هم قرار نبودا اینجا جاودان باشیم تا به آرامش وخوشبختی دائم برسیم... چند روزی هستیم تا باتوجه به عملکردمون جهانی برای زندگی ابدیمون درنظر گرفته بشه... 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

باقری بود هیچ حسی نداشتم دیوونه بازی میخاستم بریم بیرون تصمیم گرفتم گند بزنم به همه چی قرص خوردم یه هفته بیمارستان بستری بودم همه هم فکر کردن کرونا گرفتم اصلا این کارو نکن تازه بعدش هم اومدم خونه از شانس خیلی خوبم تا یک ماه هم شپش گرفتم نه تنها نمردم بلکه یه بد بختی دیگه هم گرفتم 

خودخواهن و ضعیف

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

واقعا فکر میکنی طرف وقتی خودکشی میکنه دیگه بقیه براش مهمن؟وقتی مرد خودش میمونه و یک دنیا حسرت و درد دیگه وقت نمیکنه به مادرش و خانوادش فکر کنه

لطفا قوی بمونید

مگه قوی بودن چ بدی داره که مرگ ازش راحت تره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست