2821
2789

وصیتموچندساله نوشتم و هرسال با توجه به تغییراتی که تو مسائل مالی و غیره داشتم توش تغییراتی دادم 

یه بخشش درباره امولم و نحوه تقسیم اون،یه قسمتش برای محل دفن و اینکه نوشتم برام مراسم نگیرید و پولشو جهیزیه ای چیزی بگیرید یا زندانی آزاد کنید یا.‌.. پرینت  کارت اهدای عضومم  بهش ضمیمه کردم که اگر مرگم بصورتی بود که امکان اهدای عضو باشه انجام بشه حتما

🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از‌مردن‌ ‌نمیترسیدم تا قبل از اینکه‌ مادر بشم ‌. تنها نگرانیم دخترمه ...

وصیت میکنم ‌بعد از مرگم اگه دخترم‌هنوز ‌زیر 18 سال بود .  همسرم خواست مجدد ازدواج‌ کنه دخترم ‌رو بسپره به مادرم‌...‌یا خواهرای عزیزم‌‌....میدونم جای منو براش پر میکنن ... دوست ندارم کس‌دیگه ای بشه مادرش . 

ولی اگه ازدواج ‌نکنه ‌مطمئنم بهترین پدر دنیاست و‌خیالم راحته بابت دخترم

ولی جدی جدی باید بگم دست به کامپیوترم نزنن😂😂😂دفترچه خاطراتم رو بسوزونن

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

من نوشتم 

بیشتر در مورد پولم و اینکه باهاش چکار کنن، وصیت کردم برای نماز و روزه هام پولمو بدن تا بخونن برام

از همه حلالیت هم خواستم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
یه سوال دارم ازتون  برای گرفتن کارت اهدای عضو باید به چه مرکزی مراجعه کنیم؟

من حدود ۹ سال پیش رفته بودم بیمارستان و اونجا تو کریدورش دیدم و ثبت نام کردم شما هم تو گوگل بزن یه سایت داره ثبت نام کن فقط کد ملی رو اسم و فامیل رو میخواد و بعد اسکرین بگیر و ببر کافی نت چاپ کنه برات

فقط یه نکته ای که هست اینه درسته شما کارت اهدای عضو داری اما ورثه میتونن ازاهدای اعضای بدن متوفی جلوگیری کنن پس بهتره برای احتیاط تو وصیت نامه هم نوشته بشه