2821
2789

برا خانوادم می‌نویسم دمتون گرم ولی خیلی چیزا غیر محبت کم گذاشتین...

به دوستام می‌نویسم همتون یه جور نامرد بودین،از همتون حداقل یبار کشیدم...

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به روز مرگ چو تابوت من روان باشد

گمان مبر که مرا درد این جهان باشد

برای من مگری و مگو دریغ دریغ

به دام دیو درافتی دریغ آن باشد

جنازه‌ام چو ببینی مگو فراق فراق

مرا وصال و ملاقات آن زمان باشد

این شعر مولانا رو مینویسم

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

اولا نگو دور از جون بگو ایشالا معصومه اگه بمیری چی وصیت میکنی وصیت میکنم طلاهامو بدن به بچه های بی سر پرست و بعدم میگم شوهرم زن بگیره بعدم تو وصیت نامه مینویسم که مامانم سیاه نپوش غصه نخور

نی نی من کو پس؟ 🥺🤰🏻تو چه باشی چه نباشی غم تو جان مرا میگیرد 💔😔.
بهتره ننویسی

تو این دنیا خیلی ساکت بودم...یکبار گله نکردم در برابر همه حرفا فقط لبم رو گاز گرفتم تا بغضم نترکه...

اگه قرار باشه وصیت نامه بنویسم،چرا حرفایی ک هیچوقت نزدم رو نزنم؟؟؟ 

تهش هم یه طلب حلالیت از کسایی ک نبخشیدنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

هیچ وقت نتونستم با نوشتنش کنار بیام اما اگه بخوام بنویسم 

در مورد سرپرستی پسرم بعد از من.اموالم بدون کم کاست برای پسرمه

بدهی ندارم.و احتمالا یه نامه برای پسرم هم کنار وصیت نامه هست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم