2777
2789

برا خانوادم می‌نویسم دمتون گرم ولی خیلی چیزا غیر محبت کم گذاشتین...

به دوستام می‌نویسم همتون یه جور نامرد بودین،از همتون حداقل یبار کشیدم...

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به روز مرگ چو تابوت من روان باشد

گمان مبر که مرا درد این جهان باشد

برای من مگری و مگو دریغ دریغ

به دام دیو درافتی دریغ آن باشد

جنازه‌ام چو ببینی مگو فراق فراق

مرا وصال و ملاقات آن زمان باشد

این شعر مولانا رو مینویسم

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

اولا نگو دور از جون بگو ایشالا معصومه اگه بمیری چی وصیت میکنی وصیت میکنم طلاهامو بدن به بچه های بی سر پرست و بعدم میگم شوهرم زن بگیره بعدم تو وصیت نامه مینویسم که مامانم سیاه نپوش غصه نخور

نی نی من کو پس؟ 🥺🤰🏻تو چه باشی چه نباشی غم تو جان مرا میگیرد 💔😔.
بهتره ننویسی

تو این دنیا خیلی ساکت بودم...یکبار گله نکردم در برابر همه حرفا فقط لبم رو گاز گرفتم تا بغضم نترکه...

اگه قرار باشه وصیت نامه بنویسم،چرا حرفایی ک هیچوقت نزدم رو نزنم؟؟؟ 

تهش هم یه طلب حلالیت از کسایی ک نبخشیدنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

هیچ وقت نتونستم با نوشتنش کنار بیام اما اگه بخوام بنویسم 

در مورد سرپرستی پسرم بعد از من.اموالم بدون کم کاست برای پسرمه

بدهی ندارم.و احتمالا یه نامه برای پسرم هم کنار وصیت نامه هست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم