2777
2789
عنوان

عوارض واکسن

274 بازدید | 28 پست

دو تا انگشت شصت مامانم خم نمیشه و همه میگن عوارض واکسن هست و مامانم نمیخواست واکسن بزنه من مجبورش کردم خیلی ناراحتم .. ۵۷ سالشونه .... من ۳۰ سالمه .... بابام هی میگه تو بردیش واکسن بزنه ... آبان ک واکسن زده از آذر تا حالا اینجوریهد... دکتر گفته تاندونش پاره شده ... راه حلی هست؟؟؟ خودمم پریودی هام افتضاح شده ... شما هم عوارض داشتین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارگی تاندون چه ربطی به واکسن داره آخه؟! 

حتما ضربه خورده به انگشتش

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

پارگی تاندون چه ربطی به واکسن داشت

تاندون با ضربه پاره میشه

بیشتر پیگیر بید اگه پارگی باشه با جراحی اوکی میشه

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
پیش چ دکتری باید بره؟ ۳ تا انگشتاش خم نمیشه

الان مکی گفته تاندون پاره شده؟؟

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.