2821
2789
عنوان

نامزد سابق

220 بازدید | 13 پست

من قبلا با یه نفر نامزد بودم(نشون) بعد بخاطر دهن بینی های خودش و رفتارهای عجیب مادرش به هم زدم...مهر ماه بعد از یکسال و نیم برگشت کلی التماس و گریه زاری که توروخدا برگرد..از شخصیتش بگم یه پسر چشم و گوش بسته ی درسخونه.بخاطر بی احترامی های مادرش و وقتی که باید پشتم میبود و نبود دلم باهاش صاف نمیشد و دعوامون شد.از همون موقع دیگه بلاکش کردم..چند وقت پیش اآنبلاک کردم و شمارش هم حذف کردم کلا.باز شروع کرد پیام دادن.پروفایل عوض میکردم میگفت چقدر خوشگلی.یا پیام میداد ما که به هم برنمیگردیم ولی میخوام بدونی هنوز دوست دارم و ازین حرفا.بعد گفت من برای اینکه بتونم با نداشتنت کنار بیام رفتم با یه دختر دیگه.منم واقعیتش بخاطر حسادت شروع کردم به دعوا کردن و هزارجور حرف که تو دلم مونده بود گفتم اون هم وسط دعوا گفت که من با این دختری که هستم خیلی راضیم و جونمو واسش میدم چون لیاقت داره برخلاف تو که نداشتی.......من هنوزم دوسش دارم و برام مهمه. ولی منطقا بدرد هم نمیخوریم.دروغ گفته بنظرتون؟میخواست حرص منو دربیاره؟ من فقط میخوام آروم بشم .همین.درکم میکنید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درکت میکنم ولی دروغ نگفته میتونه راست گفته باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
میگه دوسش داره ولی چرا باز به من پیام میداد

تو نت سرچ کن مردا ب زنایی که بهشون بودن مثل اموال شخصی نگاه میکنن وقتی میبینن زنه شاد و راحته حسادت میکنن و برمیگردن تا باز مطمئن بشن که زنه مال خودشونه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تو نت سرچ کن مردا ب زنایی که بهشون بودن مثل اموال شخصی نگاه میکنن وقتی میبینن زنه شاد و راحته حسادت ...

چه نکته خوبی گفتی..مرسی واقعا.حالا دستم اومد چطور باهاش رفتار کنم

چه نکته خوبی گفتی..مرسی واقعا.حالا دستم اومد چطور باهاش رفتار کنم

کلا کات کن این اقا دهن بینه انتخاب مادرشم هر دختریه غیر از تو

مادرش کلا مشکل روانی داره..هر دختری هم که باشه همینجوریه

بازم یه عده از دخترا هستن که با هر شرایطی کنار میان تا با طرف ازدواج کنن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792