2777
2789

سلام گوش پسرم هنگام تولد. تو نرمی. گوشش. سوراخ. بود. به. نظرتون باید. گوشواره. بندارم. برایش  خیلی ها. میگن. واجبه.  چند سالی. بنداز. براش نظرتون. چیه ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😂 واجبه؟!كي گفته 😂😂😂اي خدا

اخه با. گوش سوراخ شده بدنیا. امده به نظرتون. نشونه. نیست انقدر طبیعی هست. کاملا. بازه الیته. گوش دیگه اش. نیمه بسته یکی. هم بازه

آخی چه قشنگ 

نوه عمه منم ختنه شده به دنیا اومد

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

واجبه چیه ؟ چه چیزا آدم می‌شنوه واجب چیه آخه

دوس داری بنداز گوشواره ولی اینکه واجب باشه خیلی مسخرس

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
اگه میندازیم هم ازینا بندازین دخترونه نندازید خیلی بامزه میشه😍😍😍😍

قشنگه ولی. من. برای. زیبایی. نمیگم. برای. نذر میگم.  طلا یا. نقره بندارم. بعدش. هم. خیرات. بدم. پولش  حالا نظرتون. بگید هردو گوشش بذارم 

اخه با. گوش سوراخ شده بدنیا. امده به نظرتون. نشونه. نیست انقدر طبیعی هست. کاملا. بازه الیته. گوش دیگ ...

عزيزم ازچه نظر مثلا نشونه باشه من شنيدم مثلا پسرها ختنه كرده بدنيامىان اما درمورد سوراخه گوش نه حداقل اگه دختربود يه نشونه اي بود 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
واجبه چیه ؟ چه چیزا آدم می‌شنوه واجب چیه آخه دوس داری بنداز گوشواره ولی اینکه واجب باشه خیلی مسخرس

نه ببین. عزیزم. منظورم از واجب. بودن. این. هست. که. چون با. گوش. سوراخ شده بدنیا. امده شاید. بدین. معنی باشه بر ما. والدینش واجب. باشه به. شکرانه سلامتی. اش.  خوب. گوشواره بندارسم  تو کتاب حلیه المتقین. نوشته  برای. پسرها انجام بدن ببخشژ