2777
2789

شما در عموم و بین دوست آشنایان آیا بخودتون اجازه میدید بگید پدر و مادرتون جدا شدن . 

و کسی که اسن مساله رو میفهمه چه حالی پیدا می کنید 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اینکه اونا جدا شدن باعث خجالت و ضعفم نمیشه 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه طلاق؟ اینکه پدر مادرش جدا شدن دلیل نمیشه که اسمشو بزارین بچه طلاق اصلا چرا باید با همچین صفتی اسمشو ببرین اون فقط بچه ایه که پدر مادرش از هم جدا شدن کاش فرهنگ سازی بشه و اسم بچه هارو الکی خراب نکنن

هرآنچه توقع دارید نیستم.
چند سالت بود جدا شدن پیش کی موندی؟

رفت و آمد دارم با هر دو 

اما خب هر دو پی زندگی خودشون یکی فرانسه یکی یه استان دیگه 

۱۵ سالم

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
حسرت اوناییو ک پدرمادرشون کنارشونه رو نمیخوری؟

خب آره ولی دیگه کنار اومدم 

کاش دختر منم در اینده بتونه کنار بیاد 😔

من نوجوان بودم پدر و مادرم جدا شدن . همیشه توی جمع ها و ... احساس سرشکستگی و... داشتم . همیشه از اینکه کسی راجب خانوادم بدونه حراس دارم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!